Fudbaler je luđački volio, a zbog njene bolesti se odrekao karijere - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Fudbaler je luđački volio, a zbog njene bolesti se odrekao karijere

Vratila mu je tako što ga je varala sa pilotom

Rafael van der Vart i Silvi Meis svojevremeno su bili poznati kao najpopularniji par fudbala, odnosno “novi holandski Beckhamovi”. Svijet ih je obožavao, a slavni fudbaler koji je odigrao preko 140 mečeva i zabio preko 50 golova svojoj karijeri osim što je bio jedan od najcijenjenijih sportista, bio je poznat i kao vijeran i posvećen suprug, koji je za ženu svog života spreman sve da uradi sve do jednog nemilog događaja.

Te 2013., napravio je najveću grešku u životu. Novogodišnja noć, kada se čekala ta pomenuta 2013. godina, Rafael van der Vart i Silvi su izgledali sretno, dijelili su slike na društvenim mrežama i slavili, da bi se sljedećeg dana pojavile vijesti da ju je fudbaler udarao naočigled svih.

Iako se javno pokajao zbog svega, javnost mu to nije oprostila, čak i kada se saznalo šta se izdešavalo prije toga.

Naime, nije tajna da je za lijepu Silvi bio spreman i zvijezde sa neba da skine. Tako je, primjera radi, u jednom trenutku svoju karijeru stavio na “hold” kada se razbolila. Fudbaler je bio njena snaga kada je otkrila da ima rak dojke, i sve je ostavio po strani da bi na što bolji način brinuo o njoj.

Ali, samo godinu dana nakon što se izborila za život i pobijedila karcinom, fudbaler je otkrio da ga supruga vara s pilotom. To je kasnije i priznala javno, upravo na toj zabavi, nakon što je Rafael otkrio prevaru, a onda ju je u naletu bijesa udario, što apsolutno nije nikakvo opravdanje.

Brak im se raspao, a Silvi nije dugo tugovala. Malo nakon kraha braka u kojem je dobila sina Danijela, našla je utjehu kraj Čarbela Aouada, imućnog biznismena iz Dubaija za kojeg se i vjerila, ali to je potrajalo samo par mjeseci.

Skrasila se tek 2019. kada je upoznala njemačkog umjetnika Niklasa Kastela u kojeg je zaljubljena do ušiju. Oni su nedavno uslikani na plaži u Majamiju gdje su odmarali sa prijateljima, a lijepa Silvi bila je zanosna kao i uvijek, dok osmijeh sa lica nije skidala.

Kada je riječ o Rafaelu, on je samovao neko vrijeme, da bi 2016. uplovio u vezu sa lijepom odbojkašicom Estavanom Polman.

Izvor: wanted. mondo.rs

Danas objavljeno

Pike prošetao ulicom s novom djevojkom

Vanja A

Ovo je poljubac o kom svi bruje: Glavni akteri Džil Bajden i muž Kamale Haris

Vanja A

Madonna odgovorila kritičarima svog izgleda

Vanja A

Ostavite komentar