23. Aprila 2020.

“Fudbal pre 2021? Nemoguće, neću da rizikujem živote zbog fudbala”

Big Portal

Komentator na televiziji Skaj Sports ubeđen je da se fudbal neće igrati, čak ni bez prisustva publike.

Nekadašnji desni bek Mančester junajteda smatra da vlasnici klubova Premijer lige “žive u ‘paralelnom univerzumu’ ako misle da će se fudbal ponovo igrati ove godine”.

U Engleskoj je najavljeno da će se mere socijalnog distanciranja sprovoditi do kraja 2020. godine, kako bi se otklonile sve opasnosti da se virus vrati.

U hotelima i restoranima nećemo moći da sedimo jedni pored drugih. Rastojanje će biti dva metra. Kapaciteti restorana će biti prepolovljeni i svi zaposleni će nositi maske i rukavice. To se dešava i sada. Posle svega toga, odete na sastanak na gde se priča da će se uskoro igrati fudbal i da će se igrači sudarati prilikom skoka. Čekajte malo, pa upravo sam bio na sastanku gde ne mogu da sedim za istim stolom sa čovekom i sa razdaljine od dva metra ne mogu da pričam sa njim bez maske“, objašnjava Nevil i nastavlja:

To neće moći tako da funkcioniše. Fudbal se neće igrati ni bez publike. Ne verujem da će se fudbal igrati uopšte. Ni moji igrači u Salfordu neće igrati. Imam zaposlene koji imaju dijabetes, astmu… Neću rizikovati njihovo zdravlje i bezbednost zbog jedne utakmice fudbala, Ne znam kako Premijer liga misli da to izvede, pošto je to trenutno nemoguće“, zaključio je Nevil.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare