20. Juna 2019.

FSP najavljuje Dagger Pro modularno napajanje sa 80+ Gold sertifikatom

Big Portal

FSP ima novo napajanje, koje će se u prodaji naći od ovog mjeseca. FSP Dagger Pro PSU karakteriše potpuno modularni dizajn i polu-pasivno hlađenje.

Dagger Pro napajanje je dostupno u 550W i 650W verzijama. Tokom Computexa, kompanija je istakla da će nova Dagger Pro linija predstavljati veliki napredak u poređenju sa originalom.

Nova napajanja su 80 Plus Gold sertifikovana i obezbeđuju 90% efikasnost pod opterećenjem. Opremljeni su industrijskim 92mm “ball-bearing” ventilatorom za hlađenje, ali se on neće okretati ukoliko sistem zaiste ne bude zahtevao dodatnu pomoć tokom hlađenja. Napajanje je potpuno modularno, što je lepa vest za one kojima je bitno upravljanje kablovima.

Ostale specifikacije napajanja uključuju jedan +12V konektor, japanski E-Caps za stabilnost i kompletan DC-DC dizajn za bolje dovođenje napona.

FSP Dagger Pro je SFX napajanje, a ukoliko korisnik želi da ga ubaci u veći ATX sistem to može učiniti uz pomoć SFX to ATX mounta, koji je uključen uz napajanje. FSP Dagger Pro 550W će se prodavati po ceni od 120 dolara, dok će 650W verzija koštati 130 evra.

Izvor: KitGuru

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare