15. Maja 2020.

Frontmen legendarnog benda boluje od neizlječive bolesti: “Dani su mi odbrojani”

Big Portal

On je to rekao u razgovoru s Danom Raterom za šou “The Big Interview” na AXS TV-u, a kasnije je izdao i zvanično saopštenje, prenosi portal ultimateclassicrock.com.

Rater je Andersona pitao koliko je teško pevati i svirati flautu na bini, na šta je on odgovorio:

“Reći ću vam nešto što nisam rekao nikome u javnosti – patim od neizlečive bolesti pluća koja mi je dijagnostifikovana pre nekoliko godina. Borim se. Imam periode kad dobijem upalu koja se pretvori u jak bronhitis i nekada mi je veoma teško da izađem na binu i sviram. Proteklih 18 meseci sam na lekovima i nije bilo pogoršanja bolesti. Ok sam kada sam u okruženju u kojem vazduh nije zagađaen, ali dani su mi odbrojani”.

“Još nisam u stadijumu u kojem mi bolest utiče na svakodnevni život – još mogu da trčim za autobusom”, naveo je te dodao da će se boriti do kraja.

Naveo je i da se bolest naziva KOPD (hronična opstruktivna bolest pluća). Međutim, posle ove emisije Anderson se obratio javnosti u saopštenju u kojem je pojasnio da kada je rekao da su mu dani odbrojani nije mislio život, već na pevačke dane.

“Ipak u avgustu punim 73 godine, ali i dalje bi trebalo da budem dobro, ako me u tome ne spreči kovid-19”, naveo je on u saopštenju.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare