10. Oktobra 2022.

“From a Serbian Serpent moving like Mamba…”

Big Portal

Ispričano kroz vizuru ultimativnog NBA supernavijača, zvanog “Non-Stop”, i sa Ol-star postavom NBA igrača, trenera i legendi, ovaj video spot slavi povratak NBA, pokazujući kako se košarka i njena kultura konstantno razvijaju:

“We got sneaks-on-the-ground on four coasts…
From a Serbian Serpent moving like Mamba…
To A Greek-Nigerian-Milwaukeean changing the face of the game…
to an ice-cold Trae in the heart of Hotlanta…
To a couple brothers in the Bay with wet jays splashing their way back to try to go back-to-back…”

Aktuelni NBA šampion Stefen Kari predvodi slavnu ekipu NBA zvezda u kojoj se pojavljuju Džejson Tejtum, Tajler Hiro, Pol Džordž i Džoel Embiid, koji podsećaju fanove na sve uzbudljive elemente na terenu kojima mogu da se raduju ove sezone.

Od potencijalno nove titule za Voriorse i Karija do još jednog pokušaja za Seltiksa da osvojie rekordnu 18. titulu u orkestraciji Tejtuma, drama poznata kao NBA uskoro započinje svoj sledeći čin.

“The Nonstop NBA” takođe predstavlja navijačku debatu na otvorenom košarkaškom terenu čiji će tim biti ovogodišnji šampion, a Embiid tvrdi da dolazi godina 76ersa.

Od uzbudljivih mečeva i krosovera do zadivljujućih koševa odluke, neprekidna energija Lige se proteže daleko izvan osnovne linije- do kulture, mode, muzike, metauniverzuma i još dalje – bilo da se radi o snimanju Demijena Lilarda u studiju, Demar Derozanu koji pokazuje svoju impresivnu zbirku patika ili Luki Dončiću koji oživljava u NBA 2K23.

Konačno, “Non-Stop” jasno pokazuje da NBA ima ponešto za svakoga, a navijači bi trebalo da pokušaju da budu u toku, jer “u NBA, ono što se sledeće dešava – dešava se već sada”.

Kompletna glumačka ekipa:

o NBA igrači: Stefen Kari (Golden Stejt Voriors), Demar Derozan (Čikago Buls), Džoel Embiid (Filadelfija 76ers), Pol Džordž (LA Klipersi), Tajler Hiro (Majami Hit), Demijan Lilard (Portland Trejl Blejzers), Džejson Tejtum (Boston Seltiksi)

o NBA legende: Tim Hardavej Sr, Bil Volton

o Treneri: Tironn Lue (LA Clippers)

o Influenseri: Krida Džekson

o Non-stop: glumac Kejon Boumen

Kreiran u saradnji sa nezavisnom kreativnom agencijom Translation, spot je režirao Calmatic. “The Nonstop NBA” se trenutno emituje na televizijskim mrežama, sa dodatnim verzijama od 30, 15 i 10 sekundi na društvenim i digitalnim kanalima.

Spot će takođe biti preveden na 14 dodatnih jezika kako bi stigao do fanova širom sveta

Pogledajte akciju iza scene, sa detaljima o stvaranju “The Nonstop NBA”, uključujući zvučne zapise Demara Derozana, Pola Džordža, Tajlera Hiroa, Damijana Lilarda, Tajrona Lua, Džejsona Tejtuma, Bila Voltona i “The Nonstop NBA” režisera Kalmatika

NBA sezona 2022/2023 počinje u utorak, 18. oktobra.

Filadelfija 76ersi će posetiti aktuelnog šampiona Istočne konferencije Boston Seltikse, pre nego što NBA šampion Golden Stejt Voriorsi prime šampionske prstenove i ugoste Los Anđeles Lejkerse

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare