"FRIŽIDER JE BIO POTPUNO PRAZAN" Džej je rastao u velikoj bijedi i nemaštinu nije zaboravio, a PRVI HONORAR JE DAO NA OVO - BIGportal.ba
Ex Yu

“FRIŽIDER JE BIO POTPUNO PRAZAN” Džej je rastao u velikoj bijedi i nemaštinu nije zaboravio, a PRVI HONORAR JE DAO NA OVO

Legendarni Džej Ramadanovski umro je juče u 56. godini, a pored porodice i prijatelja ova vijest je rastužila sve one koji su se veselili, slavili ili ipak tugovali i patili uz velike hitove ovog folkera.

Džej nikada nije krio da je imao teško djetinjstvo, ali to ga nije spriječilo da postane dobar čovjek velikog srca, koji je često pomagao drugima.

FOTO: ZORAN ILIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: ZORAN ILIĆ/RAS SRBIJA

Na pitanje da li se sjeća na šta je dao prvi honorar Džej je jednom prilikom otkrio:

– Bilo je to sa Rakom Džokićem 1987. godine kada je on organizovao koncert, na kojem sam ja pjevao. A, potrošio sam ga da napunim frižider u kući jer je bio poptpuno prazan. Da nahranim mnogobrojnu porodicu. Tada nisam smio više da kradem, pa je meni baš bilo dobro i neobično meni da odem u prodavnicu i novcem kupim hranu.

Inače, Džej je živio sa bakom Danicom Pekić, a majka je sa sestrama živjela nekoliko kuća dalje. Tada je počeo da bježi od kuće. Sa drugarima je igrao klikere, dane provodio na ulici, trošio babine pare u luna parku na Kalemegdanu, a i počeo da se bavi džeparenjem, piše Blic.

Uprkos upozorenjima majke Džej nije odustajao, pa ga je socijalna služba poslala na „prevaspitavanje“ u dom za maloljetnike u kojem je odrastao.

Danas objavljeno

Naš glumački par u Americi pravi hljeb, a o ćerki neobičnog imena kažu: “U njoj su tri religije”

Zeljka

Lidija Vukićević brine o bivšem mužu koji se bori sa koronom

Zeljka

“Odem na nastup, a ONI MI KAŽU DA SU SE ŠALILI”

Zeljka

Ostavite komentar