Fresh Wave Piknik odgođen do daljenjeg - BIGportal.ba
Ex Yu

Fresh Wave Piknik odgođen do daljenjeg

Zbog trenutne epidemiološke situacije, a poštujući propisane mjere za borbu protiv pandemije korona virusa prinuđeni smo da odgodimo Fresh Wave Piknik do daljnjeg, ali podvlačimo da ovaj događaj nije otkazan, kažu organizatori.

Fresh Wave Piknik, koji se održava na kultnom plesnom podijumu banjalučkog izletišta Banj Brdo prvobitno je bio zakazan za subotu 25. juli pa je bio odgođen za subotu 8. avgust 2020 godine.

“Nadamo se da će se situacija uskoro normalizovati i da ćemo jako brzo biti u prilici rasplešemo kultni podijum banjalučkog Banj brda do ranih jutarnjih časova, slaveći zajedništvo, solidarnost i ljubav prema muzici i životu. Čim se stvore uslovi za održavanje Fresh Wave Piknika biće poznat novi termin održavanja, a u skladu sa novim terminom biće potvrđeni planirani ili eventualno predstavljeni novi izvođači koji će nastupiti na ovom događaju”, saopštili su organizatori Fresh Wave festivala.

Svi koji su nabavili ulaznice za Fresh Wave Piknik iste mogu da koriste i za novi termin, a organizatori obećavaju da će uskoro na zvaničnoj stranici Fresh Wave Festivala objaviti informaciju o proceduri povrata novca za kupljene ulaznice.

Danas objavljeno

“Želim da budem u kontaktu s Dušanom, ali ne dobijam odgovor nazad”

Vanja A

Tajna izgleda glumice Milice Milše

Vanja A

Bio je Anđeo na zemlji, krasio ga je božanski glas, a sada su isplivali nepoznati detalji iz njegovog života

Vanja A

Ostavite komentar