Fresh Wave Festival odgođen do daljenjeg! - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Fresh Wave Festival odgođen do daljenjeg!

Prateći epidemiološku situaciju u zemlji, regionu i svijetu, odakle dolazi publika Fresh Wave Festivala, odlučili smo da ovogodišnje izdanje festivala održimo u smanjenom kapacitetu poštujući sve propisane mjere.

Održavanje festivala u uobičajenom kapacitetu do kraja godine neće biti moguće, što će znatno uticati na listu izvođača, čime smo primorani da nastupe najvećih ovogodišnjih zvijezda odgodimo za narednu godinu ali smo odlučni da festival sa novom listom izvođača uskoro održimo. Naša namjera je da ovogodišnje izdanje festival ne otkažemo, a optimizam crpimo iz nade u bolju epidemiološku situaciju.

Novi termin održavanja i finalni spisak izvođača uskladićemo epidemiološkom stanju u narednom periodu, a svi koji su kupili festivalske ulaznice mogu da vrate novac od ulaznica. Potrebno je da se obrate prodajnim mjestima naših partnera Gigstix i Kupikartu.ba na zvanične mejl adrese ili na fizičkom prodajnom mjestu gdje su kupili festivalske ulaznice. Povrat novca za ulaznice biće moguć u periodu od petka, 14. septembra do četvrtka, 24. septembra 2020.godine.

Napominjemo da smo u stalnom kontaktu sa do sad potvrđenim izvođačima i da su svi izrazili veliku želju da nastupaju na najvećem muzičkom festivalu u BiH!

Sa nadom da će se situacija uskoro normalizovati i da ćemo zajedno slaviti život i širiti ljubav i radost muzike, pozivamo vas da nas i dalje pratite i na taj način kao što ste to i do sada i u narednom periodu budete dio velike Fresh Wave porodice!

Danas objavljeno

Umjesto popravke, mehaničar nagazio 240 km/h?!

Vanja A

Njemačka proizvodi najviše piva u EU, Francuzi najveće pivopije

Vanja A

Tony Bennett slavi 95. rođendan drugim albumom s Lady Gagom

Vanja A

Ostavite komentar