Frano Lasić dobio dijete - BIGportal.ba
Ex Yu

Frano Lasić dobio dijete

Glumac i muzičar Frano Lasić dočekao je sa svojom suprugom, beogradskom likovnom umjetnicom Milenom Lasić, njihovo prvo dijete.

Kako su sinoć objavili pojedini mediji, u Beogradu je na svijet stigao dječak! Lijepe vijesti potvrdila je za hrvatsku “Gloriu” i novopečena majka, koja je još uvijek s dječakom na oporavku u bolnici!

“Dječak je stigao 29. novembra, ponosni smo i presretni”, otkrila je u kratkom razgovoru Milena Lasić, koja sa suprugom Franom još uvijek vijeća između dva imena, od kojih će jedno nadjenuti malom mezimcu.

Tokom trudnoće, Milena je posebno pazila na sebe – i zbog pandemije virusa korona!

Dječak je prvo dijete harizmatične beogradske umjetnice i četvrto dijete dubrovačkog šarmera. Kada su saznali da će postati roditelji – bili su izvan sebe od sreće.

“Skakali smo od sreće, ljubili se, grlili kad smo saznali da ćemo postati roditelji”, izjavila je Milena za beogradsko izdanje magazina “Gloria” kada je sa suprugom podijelila lijepe vijesti o prinovi.

Nedavno su proslavili petu godišnjicu, a sada je stigao i sin!

Njihov dječak stigao je kao najveća kruna ljubavi koja traje već osam godina! Par je nedavno proslavio petu godišnjicu braka, a prije negoli su se odlučili ozakoniti vezu, proveli su tri godine u ljubavnoj vezi. Zbog ljubavi prema Mileni, Frano posljednjih godina živi u Beogradu, gdje radi na nizu projekata te gradi lijep porodični život.

“Žena uvijek ima nešto s čim vas fascinira i nešto što vas potakne. Sretno sam oženjen Beograđankom, slikaricom Milenom Matić. Našao sam osobu koja mi paše u svakom smislu, koja je pametna, prelijepa i dobra, i to je velika sreća”, rekao je Lasić kada je prije dvije godine za “Blic” govorio o Mileni i njihovoj bajkovitoj ljubavnoj priči.

Nezavisne

Danas objavljeno

Estrada na promociji čarapa kod Brene!

Vanja A

Marija Šerifović o bijesnom ispadu

Vanja A

Seku Aleksić blokirao kolega na Instagramu

Vanja A

Ostavite komentar