Francusko selo neočekivano dobilo u nasledstvo nekretnine vrijedne 14 miliona evra - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Francusko selo neočekivano dobilo u nasledstvo nekretnine vrijedne 14 miliona evra

Pokojni francuski biznismen Bernar Milo ostavio je 14 miliona evra nekretnina francuskom selu Montezik na jugu Francuske, gde je provodio odmore od detinjstva, preneo je lokalni list Sid Uest (Sud Ouest). Milo koji je živeo na Azurnoj obali, nije nikada živeo u tom selu i nikome nije za života pominjao…

Pokojni francuski biznismen Bernar Milo ostavio je 14 miliona evra nekretnina francuskom selu Montezik na jugu Francuske, gde je provodio odmore od detinjstva, preneo je lokalni list Sid Uest (Sud Ouest).

Milo koji je živeo na Azurnoj obali, nije nikada živeo u tom selu i nikome nije za života pominjao da bi nasledstvo ostavio Monteziku.

Predsednik opštine Rene Lavastru je rekao da je iznenađen tim nasledstvom i dodao da nije nikada video Miloa, već je čuo da je redovno dolazio na godišnji odmor. Milo je tom selu ostavio vlasništvo nekoliko zgrada koje je posedovao na periferiji Pariza i u Kanu. 

Montezik ima godišnji budžet od oko 800.000 evra i prilično je uspešno mesto koje ima finansijske koristi od obližnje hidrocentrale.

Predsednik opštine je dodao da će, ipak, narednim lokalnim vlastima ostaviti da rukuju novom imovinom Montezika.

U Francuskoj su u martu zakazani lokalni izbori.

Izvor. N1

Danas objavljeno

Obožavaoci sumnjaju u tajnu mladolikog izgleda Dženifer Lopez

D

Sedam stvari koje muškarci uopšte ne primjećuju kod žena

D

Slavni glumački par raskinuo nakon skoro godinu dana veze: Ben Aflek je opet samac

D

Ostavite komentar