Francuski predsjednik ne može bez supruge ni sat i po - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Francuski predsjednik ne može bez supruge ni sat i po

Najnovija biografija francuskog predsednika Emanuela Makrona otkriva nove detalje njegovog odnosa sa suprugom Brižit Makron.

Francuska novinarka Gaël Tchakaloff, koja je bliska prijateljica Makronovih od 2016. godine, pomno ih je pratila tokom poslednjih godinu i po dana i napisala je biografiju “As Long as We’re Together”.

Biografija, koja još uvek nije zvanično odobrena od strane predsednika i njegove supruge, sadrži citate Brižit Makron (68) i predsednika Makrona (43) i pikazuje ih kao par koji sve radi zajedno i koji izbegava da radi bila što bez znanja onog drugog, piše “Dejli mejl”.

Tchakaloff, koja u knjizi otkriva da je bila “fascinirana” ljubavnom pričom Makronovih, takođe navodi da francuski predsednik zove svoju suprugu svakih sat i po i da je ona njegova osoba od najvećeg poverenja. Anonimni izvori bliski predsedničkom paru takođe su progovorili o njihovoj snažnoj vezi i otkrili da je Brižit isključivo posvećena suprugovom uspehu.

Čini se da predsednik u početku nije bio oduševljen idejom o pisanju biografije, jer Gaël tvrdi da se našla na crnoj listi njegovog tima nakon što je iznela svoju nameru da napiše knjigu o predsedničkom paru. Međutim, Brižit se zauzela za nju pa je novinarka na kraju ipak dobila dopuštenje da prati nju i Emanuela kuda god su išli.

“Nikada ne prođe više od sat i po vremena a da međusobno ne razgovaraju. Imaju zajednički raspored, pa iz minuta u minut znaju šta onaj drugi radi. Uvereni su da njihova veza poboljšava njihovu individualnost”, piše u knjizi.

“Predsednik odlazi u krevet nakon razgovora sa ženom koja je zaljubljena u njega. Ona ponekad drema i uopšte ne čuje šta joj govori, ali većinu vremena ona ga čeka”, nastavlja novinarka.

U knjizi takođe otkriva da predsednički par razgovara kada i koliko može, bilo danju ili noću. Njena kancelarija se nalazi u ženskom delu prizemlja Elizejske palate, a njegova je na prvom spratu pa se često viđaju.

Francuska prva dama otkrila je da je Makronova odluka da uđe u trku za francuskog predsednika bila “teška” za njihov odnos, ali i njihovu porodicu, ali nije išla dalje u detalje. Brigžit, koja je bila učiteljica u školi u Amiensu koju je pohađao 15-godišnji Emanuel Makron, takođe je priznala da je bila uverena kako će Makron postati “komičar, pisac ili umetnik, a ne predsednik države.”

Na samom početku knjige otkriveno je i da Brižit ima majčinsku ulogu i figuru u Emanuelovom životu, iako je on vrlo blizak sa svojom majkom. Njegova majka idolizuje svog sina, a sa snajom je u odličnim odnosima i navodi da su “više prijateljice nego svekrva i snaja”, kao i da dele iste vrednosti i sve govore jedna drugoj.

Danas objavljeno

Megan Foks na zabavu došla vezana lancem sa momkom

Vanja A

Princ William otkrio kako izgledaju luda i bučna jutra u njegovoj porodici, ali i zbog čega se njihova djeca najviše svađaju

Vanja A

10 savjeta kako da potrošiš manje u trgovini

Vanja A

Ostavite komentar