Francuska protjerala porodicu iz BiH koja je istukla ćerku zbog momka - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

Francuska protjerala porodicu iz BiH koja je istukla ćerku zbog momka

Francuska je protjerala porodicu iz BiH, koja je pretukla i obrijala ćerki kosu koja je željela da se uda za Srbina, saopštilo je francusko Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Ministarstvo je saopštilo da je pet članova porodice djevojčice u istočnom gradu Bezansonu jutros deportovano u Sarajevo.

“Ovo protjerivanje sa nacionalne teritorije posljedica je neprihvatljivog ponašanja porodice u avgustu, naročito premlaćivanja i brijanja djevojke koja je bila zaljubljena u mladog Srbina, osobu druge vjeroispovesti”, pojasnili su iz Ministarstva.

U saopštenju se dodaje da će se o maloljetnoj djevojci brinuti socijalne službe i ona će, kada bude pounoljetna, steći pravo boravka u Francuskoj.

Granična policija BiH je saopštila da je danas iz Francuske deportovano šest državljana BiH.

“Posebno organizovanim letom sletjeli su na Međunarodni aerodrom Sarajevo oko 12:50, u pratnji francuske policije”, navodi se u saopštenju.

Nakon obavljene granične kontrole, njima je dopušten ulazak u Bosnu i Hercegovinu.

Francuski mediji su u avgustu izvjestili da je porodica pretukla sedamnaestogodišnju djevojku, muslimanku iz BiH, te da su je ošišali do glave, jer je željela da se uda za dvadesetogodišnjeg Srbina.

Izvor: Nezavisne

Danas objavljeno

Dodik: Nijedno pitanje ne može da zaustavi izgradnju gasovoda od Rače do Banjaluke

M.

Lukašenko: Nikada nećemo biti druga Ukrajina

M.

Predao se Petar Dukić kod koga je pronađen skank

M.

Ostavite komentar