23. Jula 2019.

Francuska “La Banque Postale” pokrenula novu vrstu mobilnog bankarstva

Big Portal

Francuska “Poštanska banka” je aktivirala svoju mobilnu online bankarsku uslugu.

Da bi se razlikovala od novih ponuda koje “cvjetaju” na internetu, “Moja francuska banka” uvela je i neke potpuno nove usluge na tržištu.

Nova moblina bankarska usluga francuske ”La Bankque Postale”, koja je danas pokrenuta, želi da se fokusira na korisnike uzrasta 18-35 godina. Ciljna grupa “Moje francuske banke”  su mladi “povezani, u potrazi za autonomijom i svakodnevnim uslugama direktno na mobilnom telefonu”, navodi se u saopštenju, prenosi portal 01net.com

“Moja francuska banka”, pored klasičnih opcija filijale banke, nudi i dvije inovativne usluge:  Uslugu štednje  i revolving kreditnu liniju koja omogućava korišćenje željenog iznos jednim klikom i bez naknade.

Pored navedenih, ova aplikacija nudi još mnoštvo različitih opcija za korisnike mobilnog bankarstva.

“Poštanska banka” se nada da će za pet godina dobiti oko million korisnika mobilne banke. “Ako dostignemo taj cilj, banka će biti profitabilna”, objasnio je sredinom maja Remi Veber, predsjednik Odbora Poštanske banke tokom zvanične prezentacije usluge. Ovom prilikom, grupa je otkrila da je uložila 100 miliona eura u razvoj svoje banke.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare