Fotografije Motorolinog prvog telefona sa pop-up selfi kamerom - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Fotografije Motorolinog prvog telefona sa pop-up selfi kamerom

Motorola se sprema za objavu svog prvog telefona sa pop-up selfi kamerom. Uređaj ima 32MP senzor, smješten u pop-up modul, koji je u ravni sa izbočinom za kamera sistem na poleđini.

Na poleđini telefona će se naći još jedan senzor visoke rezolucije – glavna kamera od 64MP. Ovo je nadogradnja u odnosu na 48MP senzor koji imaju Motorola One Zoom i Vision modeli. Tu je samo još 8MP senzor dubine, tako da nema ultraširokog ili telefoto senzora. Glavna kamera može da snima 4K/30fps video, a nudi i 120fps slow-mo @1080p i 240fps @720p.

Telefon ima 6.39-inčni IPS LCD ekran, sa 1080p+ rezolucijom. U pitanju je Always On Display, a neće postojati čitač otiska prsta koji je ugrađen u ekran. Senzor otiska prsta se nalazi na poleđini telefona.

Iako ne znamo konkretan naziv telefona, u pitanju je Motorola One model, što znači da koristi gotovo fabričku verziju Androida 10. Pokreće ga Snapdragon 675 čipset, uz 4GB RAM-a i 128GB skladišnog prostora.

Skladišni prostor je moguće proširiti preko microSD slota, koji je hibridni i može da iskoristi dve nanoSIM kartice. Prisutni su i USB-C port i 3.5mm priključak za slušalice, kao i FM radio. U linku izvora je moguće pronaći i hands-on video telefona, koji je na španskom.

Izvor: ProAndroid

Danas objavljeno

Samsung potvrđuje februarski Galaxy Unpacked, najavljuje spajanje S22 sa Note linijom

Vanja A

Pojavile se nove specifikacije Lenovo Legion Y90 gaming telefona

Vanja A

Apple iPhone 15 Pro serija bi mogla imati 5x periskopski zum objektiv

Vanja A

Ostavite komentar