Fotografije LG Stylo 5 telefona - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Fotografije LG Stylo 5 telefona

LG je prošlog juna predstavio Stylo 4 telefon, a izgleda da će južnokorejska kompanija uskoro objaviti i njegovog naslednika – LG Stylo 5. Sada su se pojavile fotografije koje prikazuju dolazeći uređaj. Vidljivo je da LG Stylo 5 izgleda gotovo identično svom prethodniku. Jedina primetna razlika jeste da su glavna kamera i LED…

LG je prošlog juna predstavio Stylo 4 telefon, a izgleda da će južnokorejska kompanija uskoro objaviti i njegovog naslednika – LG Stylo 5. Sada su se pojavile fotografije koje prikazuju dolazeći uređaj.

Vidljivo je da LG Stylo 5 izgleda gotovo identično svom prethodniku. Jedina primetna razlika jeste da su glavna kamera i LED blic smešteni zajedno na Stylo 5 modelu, umesto da budu razdvojeni kao kod Stylo 4 verzije.

Stylo 5, poput prethodnika, ima senzor otiska prsta na poleđini, taster za paljenje s desne strane okvira i tastere za zvuk s leve strane.

Fotografija ne pokazuje donju u gornju stranu okvira telefona, ali renderi kućišta koji su se pojavili ranije sugerišu da telefon ima USB-C port u dnu, gde će biti smešteni i 3.5mm priključak, glavni mikrofon i slot za stylus.

Nema informacija o tome kada bi LG mogao predstaviti Stylo 5, ali ukoliko je datum na zaključanom ekranu indikator, telefon bi mogao biti objavljen 15. jula.

Izvor: GSMArena

Danas objavljeno

Spor Google Chrome? Možda ste žrtva hakera

V.R.

Facebook blokirao Rogozinov nalog

V.R.

Lakše pokretanje Windows aplikacija na Linux-u

V.R.

Ostavite komentar