Fotografija o kojoj danas svi pričaju: Ceca i dr Kisić Tepavčević se smijale u emisiji, EVO ŠTA SU ŠAPUTALE - BIGportal.ba
Ex Yu

Fotografija o kojoj danas svi pričaju: Ceca i dr Kisić Tepavčević se smijale u emisiji, EVO ŠTA SU ŠAPUTALE

U jednom trenutku, dok su Željko i Čeda govorili uglas, Ceca i Darija su se približile jedna drugoj i kroz smeh razmenile nekoliko reči

Srbija ne prestaje da bruji o emisiji “Hit tvit”, koja je sinoć emitovana na “Pinku”, a u kojoj su gostovali Ceca Ražnatović, Darija Kisić Tepavčević, Čeda Jovanović i Željko Mitrović. Pored burnih rasprava koje su obeležile emisiju, još jedan detalj privukao je pažnju gledalaca – razgovor Cece i Darije koji su imali priliku da vide, ali ne i da čuju.

U jednom trenutku, dok su Željko i Čeda govorili uglas, Ceca i Darija su se približile jedna drugoj i kroz smeh razmenile nekoliko reči.

Ovaj trenutak svima je privukao pažnju, ali gledaoci u tom trenutku nisu bili u prilici da čuju šta je su pevačica i doktorka rekle jedna drugoj.

– Da napustimo emisiju i idemo na kafu, jer ova dvojica galame i jedini pričaju – prokomentarisale su Ceca i Darija.

U pomenutoj emisiji, Ceca i Čeda Jovanović našli su se, podsetimo, oči u oči posle 17 godina ćutnje i izbegavanja, na molbu vlasnika “Pinka” Željka Mitrovića.

Emisija je bila prošarana verbalnim provokacijama i raspravama između Cece i Čede Jovanovića, a situacija je eksplodirala u poslednjim minutima šoua, kada se i Mitrović umešao na Cecinoj strani, a ona ubrzo demonstrativno napustila studio.

Danas objavljeno

Dragana slavi rođendan, čestitke stižu sa svih strana!

Vanja A

Ovo je prvi muž Verice Rakočević

Vanja A

Milica Pavlović sanjala Novaka: “Nije hteo da mi da autogram”

Vanja A

Ostavite komentar