Fotografija njegovog "ponosa" viralna i poslije 10 godina - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Fotografija njegovog “ponosa” viralna i poslije 10 godina

Dobitnik Emija Džon Ham konačno se pozabavio glasinama da više voli da šeta u javnosti bez donjeg veša, čak i deceniju nakon što su njegove fotografije na kojima šeta Medison Avenijom “pokazujući svoj ponos” postale viralne.

Bogati 51-godišnjak prasnuo je od smeha kada se suočio sa ‘aferom penisa’ u emisiji Hauarda Sterna u ponedeljak.

Šezdesetosmogodišnji voditelj je pročitao tekstove “New York Daily News-a” iz 2013. u kojima se navodi da je Džon Ham ‘dobio ljubazno uputstvo od strane osoblja AMC-a da nosi donji veš’ dok je snimao ‘Mad Men’ jer je njegova ‘impresivna anatomija previše ometala rad na seriji ‘.

“Nosio sam donji veš svaki dan u životu, Hauarde. Pre svega, ko ne nosi donji veš? Da, nosio sam ga svaki dan u životu. Sa odelom? Hajde, molim te. Volim udobne bokserice, hvala na pitanju. Volim pamuk koji diše. Ko ne?”, naveo je Ham.

Ham je trenutno u vezi sa Anom Oseolom, njegovom koleginicom iz serije “Mad Men”, i izgleda da im razlika u godinama od 17 godina ne smeta.

“Ovako javno izjavljujem svoju veliku ljubav prema njoj, da. Trenutno sam u vezi i lepo je. Lep je osećaj brinuti o nekom i da neko brine o tebi”, rekao je zaljubljeni glumac.

Danas objavljeno

Kompletna prepiska Čarlsa Darvina od sada je dostupna na internetu

Vanja A

Madona i njena srećna porodica

Vanja A

Georgina zbog ove haljine izazvala raspravu

Vanja A

Ostavite komentar