Fotografija i specifikacije Meizu 17 telefona - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Fotografija i specifikacije Meizu 17 telefona

Očekuje se da će Meizu 17 biti uskoro predstavljen i ovo bi trebalo da bude kompanijin prvi telefon sa 5G podrškom. Sada se pojavila procurela fotografija Meizu 17th modela, ali nema potvrde da li se radi o autentičnoj fotografiji. Tu su i glavne specifikacije uređaja.

Fotografija uživo otkriva da Meizu 17th ima impresivan screen-to-body odnos, jer je ekran okružen izuzetno tankim i simetričnim okvirima. U desnom uglu displeja je moguće videti mali otvor, u kome se nalazi in-display kamera.

Meizu 17th 5G će pokretati Snapdragon 865 čipset, u kombinaciji sa 8GB RAM-a i 128GB skladišnog prostora. Telefon sa fotografije koristi Flyme 8 UI, ali je razočaravajuće što ima Android 9 Pie OS. Moguće je da će u konačnoj verziji uređaj implementirati Android 10.


Na poleđini se nalazi sistem sa tri kamere, koji čine 64MP glavni senzor, 48MP sekundarni i 20MP senzor. Nije poznato da li su prva dva senzora Sony ili Samsung tipa.

Potrebno je istaći da je zbog nemogućnosti verifikovanj verodostojnost fotografije i podatke sa nje je potrebno uzeti sa rezervom. Očekuje se da će se više detalja o telefonu pojaviti u narednim nedeljama.

Izvor: PlayfulDroid

Danas objavljeno

Hakeri ukrali 60 GB podataka – objavili video snimak kao potvrdu

V.R.

Muskovo bogatstvo je jednako ukupnom bogatstvu Billa Gatesa i Warrena Buffetta

V.R.

D-Wave tvrdi da može izgraditi gate model kvantog računara

V.R.

Ostavite komentar