Fossil Hybrid HR pametni sat ima analogni brojčanik i e-ink displej - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Fossil Hybrid HR pametni sat ima analogni brojčanik i e-ink displej

Pametni satovi stižu u različitim oblicima i veličinama, a podržavaju mnogobrojne funkcije.

Neki proizvođači se odlučuju za sposobnije platforme sa velikim brojem funkcija i moćnijim displejima i čipovima. Drugi se odlučuju za proizvode za korisnike koji ne zahtevaju od sata da bude PC za zglob i žele samo obaveštenja, praćenje fitnes parametara i alarm.

Najnoviji proizvod u kategoriji nosivih uređaja je Fossil Hybrid HR, koji cilja da uspešno premosti razliku između skladnog dizajna i funkcionalnosti.

Hybrid HR nudi izgled tradicionalnog sata, smeštenog u kompaktnom 42mm kućištu i ima analogni brojčanik. Ipak, sat u sredini ima i e-ink displej koji je uvek uključen. Displej obezbeđuje obaveštenja, praćenje rada srca i aktivnosti, a interakciju sa ekranom je moguće vršiti preko tastera sa desne strane okvira. Moguće je kontrolisati i muzički plejer.

E-inl displej omogućava da baterija sata traje dve nedelje sa jednim punjenjem. Hybrid HR je izrađen od nerđajućeg čelika, dok su kaiševi kreirani od kože, silikona ili nerđajućeg čelika. Sat je vodootporan i kompatibilan je sa bilo kojim Android 5.0 i iOS 9.0 ili novijim uređajem preko Bluetooth 4.2 konekcije.

Fossil Hybrid HR ima početnu cenu od 195 dolara i trenutno je dostupan u SAD, a uskoro se očekuje i u više regija globalno.

Izvor: GSMArena

Danas objavljeno

Huawei planira da u drugoj polovini godine predstavi pristupačnije savitljive telefone

Vanja A

Microsoft Edge dobija mod koji optimizuje brzinu i performanse

Vanja A

Facebook omogućava eksportovanje objava i bilješki na druge platforme

Vanja A

Ostavite komentar