Fortnite dobio pojačanje: Captain America je u igri - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Fortnite dobio pojačanje: Captain America je u igri

Ako ste fan igre Fortnite, a uz to volite i Marvel junake, onda će vas obradovati vest da je skin Captain America postao dostupan u samoj igri, objavio je Epic Games. Ovaj skin je najnoviji tematski skin koji je dodat popularnoj besplatnoj battle royale igri.

Skin Captain America za svega 20 dolara

Captain America skin koštaće vas u igri oko 2,000 dolara (oko 20 dolara u realnoj vrednosti) u prodavnici u samoj igri Fortnite. Ako kupite skin, dobićete i ikoničan štit Captain America, koji nije samo kozmetički, jer ćete moći da ga nosite na leđima i koristiti ga u borbi. Ovaj štit već se ranije pojavljivao u igri, kažu u Epic Gamesu, i to kao poseban predmet u ograničenom režimu koji je temeljen na Avengersima, ali ga niste mogli kupiti da ga nosite kad god želite. Na prodaju je i novi vatromet sa tematikom Captain America, koji bi mogao biti zabavan ako odaberete da proslavite Independence Day ostrva Fortnite. On će koštati oko 300-B dolara.

Fortnite ima dugu istoriju ponude skinova na osnovu popularnih likova iz stripova. Deadpool je bio dostupan kao deo propusnice za prošlu sezonu, a Aquaman će na kraju biti igran kao deo ovosezonskog borbenog prelaznog roka. Takođe, tu su bili i Marvelova Crna udovicaAvengersi i mnogi drugi. Da nije zastupljen samo Marvel, već i DC, u ponudi imate i Batmana i Catwoman. Ovo su samo neki od razloga zašto je Fortnite jedna od najpopularnijih igara današnjice.

Izvor: The Verge/PCPress

Danas objavljeno

Detalji o Poco M3 Pro 5G ekranu i bateriji, objavljeni su pred lansiranje

Zeljka

Clubhouse Android verzija ove nedelje stiže i u Srbiju

Zeljka

Samsung Galaxy A22 je možda najpovoljniji 5G telefon na svijetu

Zeljka

Ostavite komentar