Ford Explorer King Ranch - BIGportal.ba
Auto-moto Noviteti

Ford Explorer King Ranch

Na stubovima uspeha King Ranch ponude u F-150 liniji, kompanija Ford sada predstavlja novi 2021 Explorer King Ranch Edition model.

Novi Ford Explorer King Ranch poseduje redizajnirani enterijer sa ručno šivenim Mesa Del Rio kožnim sedištima i naslonima za ruke, kožnim tapacirunzima vrata i instrument tablom akcentovanom istim materijalom u predelu satova, kao i Sapele drvenim umecima smeštenim na kontrolnoj tabli i upravljaču.

Restilizovani enterijer 2021 Ford Explorer King Ranch Edition komplementiran je dalje opcionim Premijum Tehnology paketom, koji uključuje multikonturalna sedišta sa masažnim funkcijama, 10,1 inča veliki portretski orijentisan displej informativno zabavnog sistema, osetljiv na dodir, praćen audio sistemom marke B&O sa četrnaest zvučnika, posebno prilagođenim za putničku kabinu nove Explorer linije.

Eksterijer ovog posebno izdanja poseduje posebne kamen sive mrežaste umetke, dvadeset inča velike točkove sa centralnim zaključavanjem, King Ranch Running W logo i kockaste hromirane izduvne grane.

Prvi Explorer u King Ranch izdanju ikada, opremljen je trolitarskim V6 EcoBoost motorom, u standardnoj ponudi, dobrim za 365 ks i 515 Nm obrtnog momenta, koji je uparen sa desetostepenim automatskim menjačem. U ponudi su dve konfiguracije pogonskih sklopova sa zadnjom vučom i pogonom na obe osovine. U standardnoj ponudi, Class III Trailer Tow paket svim kupcima nudi do 2.540 kilograma tovarnog kapaciteta.

Novi Ford Explorer King Ranch takođe je opremljen sa Co-Pilot360 Assist+ paketom, koji uključuje i adaptivnu kontrolu krstarenja praćenu kreni stani funckijom i centriranjem trake, sistemom za pomoć pri kontroli vozila u opasnim situacijama, navigacionim sistemom glasovne aktivacije i displej osetljiv na dodir – sa pinch-to-zoom karakteristikom, SiriusXM Traffic i Travel Link konekcije, kao i sistem za očitavanje znakova kraj puta.

Novi model kompanije Ford kreiran je u čast dvadeset godina duge saradnje ovog proizvođača sa poznatim teksaškim rančem, startovane predstavljanjem F-150 King Ranch linije tokom 2001. godine. Od tada, partnerstvo dva brenda pružilo je kupcima tokom pet generacija F-150 pikap automobila, četiri generacije F-Series Super Duty varijanti i tri generacije Expedition SUV modela u punoj veličini.

Novi 2021 Ford Explorer King Ranch Edition procenjen je na 53.000 dolara u konfiguraciji sa zadnjom vučom, dok cena za model sa pogonom na svim točkovima startuje sa 54.350 dolara. Prvi primerci novih Ford terenaca stići će u ovlašćena predstavništva tokom proleća.

Izvor:Autoexclusive.rs
Foto: Ford

Danas objavljeno

Volvo ponovo unaprjeđuje bezbjednost, unutrašnji radar spasava živote

Vanja A

Uvodi se zabrana preticanja za kamione na auto-putu?

Vanja A

Ford u problemu: Ne može da isporuči vozila jer nema pločice sa logotipom

Vanja A

Ostavite komentar