18. Februara 2020.

Fjuri: Ako pobijedim Vajldera “prešao sam igricu” i odlazim u penziju

Big Portal

Popularni “Džipsi King” bio je gost Ariela Helvanija na njegovom ESPN podkastu.

Fjuri je govorio o svojoj karijeri i borbi sa Dionteom Vajlderom narednog vikenda u “T-Mobile” Areni.

“Za razliku od Vajldera, ja sa sobom ne vodim ženu i decu na trening kamp. On sada leži kod kuće, odmara, dok mu oni skaču na glavu. Ovo je trening kamp, što znači da se radi naporno i trenira za borbu. Ja živim spartanski život, a on ne”, počeo je priču britanski bokser.

Nedavno je Tajson Fjuri dao interesantan intervju u kom je govorio o svom životu i mentalnim problemima, pa je izjavio tada da su mu nedelje najdepresivniji dani, kada se oseća i suicidno, jer ne trenira.

“Da, upravo tako. Svaka nedelja mi teško pada jer tada odmaram. Ja sam radoholičar volim da budem zauzet i da treniram, pa kada to ne radim osećam se loše, ali kada dođe ponedeljak odmah mi je bolje”, potvrio je Fjuri.

Dodao je “Džipsi King” da bi na Vembliju verovatno bilo 90.000 ljudi, ali da je Vegas prestonica zabave i da su tu najveće borbe, a takođe je poručio i da ga ne dotiče to što po kladionicama on nije favorit.

Bio je gost i na događaju UFC 246 kada je Konor Megregor nokautirao Donalda Seronija, a na onaj udarac ramenom se osvrnuo i Ariel Helvani i upitao je Fjurija da li bi on mogao da to primeni.

“Ne bih mogao, to je zapravo ilegalno. Isto bi bilo da ga šutnem u ja*a, biću diskvalifikovan”, uz smeh je rekao Fjuri.

Tajson Fjuri je čovek koji telefon koristi samo sat vremena dnevno, a kaže da je komentarisanje tamo isključio jer nema vremena da odgovori ljudima, pa je u nastavku objasnio i kada će završiti karijeru.

“Nisam sebi postavio starosnu granicu, ali sa ESPN imam ugovor na još tri borbe i onda je gotovo. Više ne moram da se borim. Šta ću dobiti od toga? Sve sam pojaseve osvojio u ovom sportu i “Ring Magazin pojas” sam dva puta osvojio što je uspeo samo još Muhamed Ali. Neću više imati ništa da uradim, prešao sam igricu”, kaže Fjuri.

Tajson kaže da želi da živi normalnim životom, da ga javnost ostavi na miru pošto je jednostavan čovek koji ne želi da bude predsednik, ministar ili nešto slično.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare