Fitness trenerica završila u zatvoru zbog 369 lažnih Instagram profila - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Fitness trenerica završila u zatvoru zbog 369 lažnih Instagram profila

FITNESS trenerica i takmičarka Tammy Steffen završila je u zatvoru jer je napravila više od 300 lažnih Instagram profila kako bi maltretirala konkurenciju.

37-godišnjakinja osuđena je na 57 mjeseci zatvora nakon što je priznala krivicu za špijuniranje putem interneta i slanje prijetnji, navodi Department of Justice.

U jednoj poruci koju je poslala s profila pod nazivom @catloverexpress Steffen je napisala: “Planiram te razrezati na sitne komadiće. Probaću tvoju krv.”

U drugoj poruci iz januara 2017. poručila je: “Namjerila si se na pogrešnu osobu. Nemaš pojma šta si napravila. Uloviću te na idućem letu iz Michigana.”

Резултат слика за Tammy Steffen

Vlasti su otkrile da je napravila ukupno 369 lažnih profila putem kojih je napadala bivšeg poslovnog partnera i druge suparnike, a lažirala je i otmicu sopstvene kćerke.

U julu 2018., Steffen je prijavila da joj je neko pokušao oteti kćerku, piše The Washington Post. Nekoliko dana prije toga prijavila je pronalazak obezglavljene lutke i prijeteće poruke ispred stana.

Kad je stigla policija, Steffen im je pokazala šumu u blizini svoje kuće i tvrdila da je neko pokušao povući njenu kćerku. Uhapšena je i prijavljena za lažni iskaz i nebrigu prema djetetu. 

FBI je otkrio da je, osim lažnih profila, imala i 18 različitih e-mail adresa. Osim porukama, prijetila je i putem glasovnih poruka i poziva, a boju glasa mijenjala je koristeći poseban uređaj za tu svrhu. Smatraju da je sve napravila kako bi se osvetila bivšem poslovnom partneru za kojeg je bila uvjerena da je sabotirao njene šanse za osvajanje jednog takmičenja. 

Резултат слика за Tammy Steffen

Index

Danas objavljeno

Dejv Šapel: “Sastaću se sa transrodnim kritičarima – ali pod mojim uslovima”

Zeljka

Koja su pravila korišćenja oružja na filmskim setovima? “Nijedan zakon ili propis nije obavezujuć”

Zeljka

Trikovi s lakom za kosu koji vam olakšavaju svakodnevnicu

Zeljka

Ostavite komentar