Firefox za Android dobija redizajn i veliki broj optimizacija - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

Firefox za Android dobija redizajn i veliki broj optimizacija

Firefox za Android je dobio redizajn, sa najnovijim ažuriranjem u Evropi. Firefox Daylight ažuriranje omogućava poboljšano korisničko iskustvo, sa novim optimizacijama prilagođavanja i nekim većim izmjenama.

Firefox za Android sada nudi Enhanced Tracking Protection, koji zaustavlja brojne “ad trackere”, koji više neće uznemiravati korisnike. Funkcija automatski blokira mnoge poznate eksterne tragače. Private Mode je sada lako dostupan preko Firefox za Android početnog ekrana, a korisnici imaju opciju da kreiraju prečice za privatnu pretragu na svojim početnim ekranima.

Korisnički interfejs je redizajniran takođe. UI je sada čistiji i lakši za korišćenje. Korisnici mogu da podese URL polje u vrh ili dno ekrana. Tu je i Collections koji korisnicima pomaže da ostanu organizovani onlajn. Dostupna je i nova Picture-in-Picture funkcija. Firefox za Android pojednostavljuje prebacivanje između tamne i svijetle teme, koje se mogu uključivati automatski u određeno doba dana.

Ostala poboljšanja uključuju veće brzine i bolje performanse, što omogućava da funkcije koje su nedavno stigle na desktop sada budu dostupne i na mobilnim uređajima.

(PocketNow/Benchmark)

Danas objavljeno

Leteći motocikl, The Speeder, uspješno završio seriju test letova

V.R.

Otkriven novi malware u piratskim verzijama igara

V.R.

EVGA najavljuje Supernova P6 napajanja

V.R.

Ostavite komentar