Filmovi koji nikada nisu objavljeni, a vjerovatno bi bili hit - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Filmovi koji nikada nisu objavljeni, a vjerovatno bi bili hit

Iznenađujuće, niko nije verovao u uspeh “Ratova zvezda”, ali to je postala najpopularnija franšiza na svetu. Teško je i zamisliti postojanje našeg sveta bez ovog remek-dela, ali s druge strane, samo pomislite koliko dobrih filmova nikada nije ni snimljeno!

Portal “Brajt sajd“ je naveo neke od filmova koji nikada nisu ugledali svetlost dana, a potencijalno bi bili veliki hitovi

Forest Gamp 2 (Forrest Gump 2)

Ideja: Planirano je da se ovaj film temelji na knjizi “Gump and Co.”, koja počinje tako što je Forestovom sinu dijagnostifikovana sida, zbog čega gubi prijatelje. Nakon pada kompanije Bubba Gump Shrimp, Forest briše podove u striptiz klubu kako bi zaradio za život. U drugom filmu bi se našao usred terorističkog napada koji se dogodio u aprilu 1995. u Oklahomi i plesao bi s princezom Dajanom.

Zašto nije snimljen?

Razlog zašto nikada nije snimljen može se pripisati ekstremno lošem trenutku – scenario je predat 10. septembra 2001. godine. Nakon događaja koji su usledili sutradan, reditelj nije osetio da bi koncept terorističkog napada bio ugodan svetu i iako projekat nije službeno otkazan, on miruje već gotovo 20 godina.

Kil Bil 3 (Kill Bill 3)

Ideja: Iznenađujuće, Kventin Tarantino je razmatrao mogućnost da napravi treći film Kil Bil. Nastavak je trebalo da se dogodi nakon drugog filma i da prati priču Mladenkine kćeri, koja se sveti ljudima koji su mučili njenu majku.

Zašto nije snimljen?

Tarantino je ideju razvijao godinama, ali produkcija filma nikada nije izašla iz okvira ideje.

Turista (The Tourist)

Ideja: Prvobitno je napisan scenario za naučnofantastični film ’’Turista’’ koji govori o mladoj i atraktivnoj direktorki jedne kompanije – Grejs Ripli, ujedno i pripadnici vanzemaljske rase koja u tajnosti živi na Zemlji. Radnja se događa na Menhetnu, a Grejs i njena vrsta traže način kako se vratiti kući.

Zašto nije snimljen?

Universal takvu ideju nije prihvatio. Scenario je revidiran nekoliko puta, ali produkcija nikada nije napredovala.

”Drugačija” (Divergent)

Ideja: Baš kao i u slučaju Harija Potera, poslednja knjiga franšize ’’Drugačija’’ bila je podeljena u dva filma. Prvi od dva je izašao, a drugi nikada nije, iako je trebalo da zaokruži čitavu priču.

Zašto nije snimljen?

Još pre izlaska prvog filma zanimanje za franšizu je počelo da jenjava, pa film nije uspeo, a nedostatak zanimanja bio je uzrok otkazivanje poslednjeg filma. Glavna glumica priznala je da je razočarana time kako se saga završila i da je čak razmišljala da napusti glumu.

Danas objavljeno

Otkrivena 44 zlatnika iz 7. veka skrivena u zidu u strahu od muslimanskih osvajača

Zeljka

Spremačice se poslužile kolačima poslije žurke, završile u bolnici halucinirajući

Zeljka

Aleks Rodrigez progovorio o Dženifer Lopez

Zeljka

Ostavite komentar