Film Fonzo: Tom Hardi postaje Al Kapone! - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Film Fonzo: Tom Hardi postaje Al Kapone!

U najnovijem filmskom ostvarenju koje nosi naziv „Fonzo“ , Tom Hardi glumiće jednog od najpoznatijih gangstera.

Tom Hardi postaje Al Kapone! Kapone je imao 48 godina kada je umro, a pošto Hardi trenutno ima 42. godine, on je delovao kao savršena osoba za ovu ulogu.

Obzirom da je Tom Hardi pokazao svoje genijalne glumačke sposobnosti u mnogobrojnim filmovima, reditelj Džoš Trank, smatrao je da će on moći da prenese mimiku i glas ovog ozloglašenog kriminalca.

Međutim, izgled je nešto na šta je moralo da se obrati dosta pažnje jer Hardi i Kapone nemaju mnogo fizičkih sličnosti. Zbog toga je Hardi svakodnevno prolazio kroz višesatno šminkanje gde je nosio proteze za lice i veštačku kožu kako bi počeo da liči na Kapoena.

Krajnji rezultat je fastasičan, jer je Tom doživeo potpunu transformaciju do te mere da je neprepoznatljiv. On kaže da je pažljivo proučio hod, gestikulaciju i način govora Ala i da će se potruditi da ga što vernije predstavi na platnu, a mi u to uopšte ne sumnjamo.

Hardi je na svom Instagram profilu otkrio kako izgleda proces njegovog šminkanja i prerušavanja i kako on izgleda sa potpuno završenim kostimom. Takođe je otkrio da mu je inspiraciju za Kaopneov glas dao Duško Dugouško, čiji je glas delimično imitirao i koristio.

Danas objavljeno

Zašto parovi tepaju jedno drugom kao da su bebe

Vanja A

10 stručnih savjeta kako ne odgojiti razmaženo dijete

Vanja A

Na Islandu napravili pivo od graška i kiselog kupusa

Vanja A

Ostavite komentar