Filip i Aleksandra se zabrinuli za sina, ona plače sve vrijeme - BIGportal.ba
Ex Yu Magazin

Filip i Aleksandra se zabrinuli za sina, ona plače sve vrijeme

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović dobili su prije mjesec dana dijete, a onda je nastao jedan problem, zbog kog su roditelji morali da zatraže stručnu pomoć.

Foto: Instagram

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović dobili su pre mesec dana dete, a onda je nastao jedan problem, zbog kog su roditelji morali da zatraže stručnu pomoć.

Mali Aleksandar je dobio jake grčeve, zbog kojih je bio uznemiren i plakao po ceo dan. Beba je, kako kaže izvor, halapljivo jela, pa se nagutala vazduha koji je ostao u crevima, zbog čega su je roditelji odveli na pregled kod pedijatra.

Doktor ih je posavetovao da kupe kapi za grčeve, probiotske kapi, utopljavanje u predelu stomačića, nošenje u rukama i privijanje na grudi da bi se beba umirila i da će sve proći nakon 2 meseca.

– Svaki put kad Aleksandar počne da plače, sa njim plače i Aleksandra. Još je razdražljiva i hormoni čine svoje. Umor je takođe sustigao i nju i Filipa, pa su često zbog neispavanosti i brige na izmaku snaga. Zbog svega toga, Filip je pozvao svoju taštu, Aleksandrinu mamu Borku, da se preseli kod njih na neko vreme, ne bi li pomogla svojoj ćerki oko bebe, ali i ostalih kućnih poslova – priča izvor.

– Aleksandar je presladak i odlično napreduje. Vodili su ga i na prvu kontrolu i lekari su zadovoljni. Ipak, nije lako s bebom u kući. Ne spavaju uopšte – rekli su njihovi bliski prijatelji.

Izvor: Novosti

Danas objavljeno

Trend papuča koji voli i Ana Ivanović

Zeljka

Otkazani im svi nastupi u Crnoj Gori, ostali bez STOTINA HILJADA EVRA

Zeljka

Ceca Ražnatović otkrila koje su joj suze bile najteže: Pjevačica progovorila o bolnim trenucima

Zeljka

Ostavite komentar