5. Augusta 2020.

FIFA 21 “izrešetala“ novi PES: Ovo se čekalo godinama! (FOTO, VIDEO)

Big Portal

Electronic Arts Sports (EA Sports) ima drugačiji pristup od Konami-ja i FIFA 21 je kompletno nova igra, poboljšana u odnosu na prethodna izdanja.

Umesto samo sa sezonskom promenom rostera, koji donosi PES2021, FIFA 21 dolazi sa različitim unapređenjima, prikazanim u prvom gejmplej snimku.

Dok su fudbalske simulacije dosta uznapredovale prethodnih godina, driblanje i finte nisu nešto preterano razrađivane, ali EA Sports tim nastoji da to ispravi mehanikom tzv. agilnijeg driblanja, koje će pružiti slobodu igračima u jedan na jedan okršajima.

Za što dinamičnije mečeve na virtuelnom terenu, FIFA 21 poseduje unapređenu inteligenciju igrača, koji će pratiti gde se lopta nalazi i kod koga, pa samim tim se pozicionirati pravovremeno. Isto važi i kad je u pitanju odbrana od napada, objašnjava Play! Zine. Tu se nadovezuje povećana sloboda u kreativnosti tokom prelaska sa jedne na drugu stranu terena i dosta drugih izmena, koje se tiču osnova fudbala.

Uz sve već navedene izmene, FIFA 21 donosi inteligentnije dodavanje lopte, novi sistem blokiranja i presretanja lopte, manuelnu kontrolu udaraca glavom, što će značiti velikom broju igrača, a razvojni tim je poradio i na kraćim vremenima reakcije.

Uz sam video i potvrdu da FIFA 21 izlazi u oktobru, EA je otkrio da će igra za PS5 i Xbox Series X doći kao besplatne nadogradnje za one koji budu kupili igre za generaciju konzola na izmaku – PlayStation 4, PS4 Pro, Xbox One, Xbox One S i Xbox X. FIFA 21 igraćemo i na PC-ju i Nintendo Switch konzoli, takođe.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare