23. Augusta 2022.

“Fejt” je jedna od najvećih jahti na svijetu: U njoj Jadranom plovi popularni holivudski par

Big Portal

Jahta se trenutno nalazi među 60 najvećih jahti u svijetu. Vrijedna je gotovo 20 miliona dolara. Sedam dana najma jahte košta oko milion i pol dolara. Vlasnik jahte je Lorens Strol, suvlasnik Aston Martina u Formuli 1.

Višestruko nagrađivana motorna jahta Fejt holandskog brodogradilišta Fidšip nudi fleksibilan smještaj za 12 gostiju u 7 kabina i sadrži stil interijera britanskog dizajnera RWD.

Izgrađen 2017. godine, Fejt je dizajniran za izvrsan boravak u zatvorenom i na otvorenom i može se pohvaliti voluminoznim unutrašnjim i vanjskim prostorom na nekoliko paluba: idealno za plovidbu, izležavanje ili zabavu.

Njene karakteristike uključuju heliodrom, pristup invalidskim kolicima, kino, spa centar, lift, podvodna svjetla, klub na plaži i teretanu.

Fejt nudi smještaj za do 12 gostiju u 7 apartmana koji se sastoje od master apartmana, jedne VIP kabine i pet dvokrevetnih kabina.

Odlična usluga je zagarantovana, sa trideset i jednim članom posade na brodu koji će se pobrinuti za sve vaše potrebe.

Bijonse i Džej-Zi, poput brojnih drugih zvijezda koje su tu stigle i ove godine, bili su u Hrvatskoj i proteklih godina, jednom ljetujući i u Dubrovniku.

Ta posjeta koji se desila 2009. godine, obilježila je incident sa tjelohraniteljem koji je nasrnuo na fotoreportere koji su se kasno naveče okupili ispred restorana gdje je par večerao.

To nije uticalo na to da se par ne vrati u Hrvatsku. Godine 2011. ljetovali su na Hvaru, a zanimljivo je i to da su kćerku Blu Ajvi nazvali po plavom bršljanu koji su vidjeli na ovom hrvatskom otoku.

Dolazak su ponovili i 2020. godine, a pretpostavlja se da je pjevačica u Hrvatskoj proslavila i svoj 39. rođendan, prenosi Klix.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare