Favoritkinja za pobjedu na Evrosongu pala na kladionicama nakon probe - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Favoritkinja za pobjedu na Evrosongu pala na kladionicama nakon probe

Održane su prve probe za Evroviziju, a predstavnica Malte Destini, koja će nastupati s pjesmom “Je Me Casse”, nije dobila dobre kritike za stajling i nastup.

Destini je inače bila favoritkinja do prve probe, ali je nakon nje pala na drugo mjesto na kladionicama, a na njeno mjesto dospjela je predstavnica Francuske Barbara Pravi, koja još nije odradila probu.

Na zvaničnoj stranici Evrosonga je objavljeno da Malta i dalje ima veliku šansu za pobedu na ovom muzičkom takmičenju, ali da je ipak njena popularnost pala za tri odsto, sa 20 na 17 odsto, što je najniži procenat u gotovo dvije sedmice.

Kako je dalje navedeno, iako Destini posjeduje vokalne sposobnosti koje su oduševile fanove, njen stajling i nastup razočarali su mnoge.

Destini (18) je obukla pink kombinaciju koja se mnogima nije svidjela, a na nogama je imala čizme iste boje, koje je i nisu baš slušale dok je nastupala, navode mediji.

Čak i ozbiljni kritičari Evrosonga, poput ekipe na Viviblogsu, naglasili su da je scenski nastup, kao i utisak nakon njega, veoma loš, ne samo zbog stalinga i činjenice da Destini ne pleše, već zbog njene nesigurnosti na sceni i konstantnog gledanja u pod.

Glassrpske.

Danas objavljeno

Paparazzo fotke otkrile pravo lice Kendall Jenner, najplaćenije manekenke na svijetu

Vanja A

Ljekar zabranio kraljici da pije alkohol

Vanja A

Ko je glumica iz serije „Squid Game“ o kojoj priča cijeli svijet?

Vanja A

Ostavite komentar