Fanovi oduševljeni: Dženifer Aniston i Dejvid Švimer se zabavljaju? - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Fanovi oduševljeni: Dženifer Aniston i Dejvid Švimer se zabavljaju?

Džen i Dejvid, koji su u seriji bili par, priznali su da su tokom snimanja prve sezone “Prijatelji” gajili veoma jake emocije i da su oboje bili veoma zaljubljeni jedno u drugo. Sudeći pisanjima stranih medija, sada su konačno počeli i da se zabavljaju.

Strani mediji izveštavaju da se Dženifer Aniston i Dejvid Švimer, glumici iz serije “Prijatelji” zabavljaju i da su fanovi veoma radosni zbog ove vesti.

Dženifer i Dejvid su otvoreno iskazali osećanja jedno prema drugom tokom ponovnog okupljanja “Prijatelja”, a podsećamo da je specijalna epizoda bila prikazana krajem maja.

Rejčel Grin i Ros Geler, likovi koje tumače glumci, preneli su svoje simpatije i van malih ekrana: “Nakon ponovnog okupljanja jasno je da je prošlost probudila emocije i da je hemija između njih tu”, rekao je izvor za Closer.

Takođe, Closer izveštava da su “počeli da šalju jedno drugom poruke” i da je “Dejvid prošlog meseca iz Njujorka došao u Los Anđeles da vidi Dženifer”. Mediji navode da su “provodili vreme u kući Anistonove, gde je spremala jela i gde su uživali u zajedničkom vremenu”.

Ipak, za “Fox News”, tim za odnose za javnošću glumaca je demantovao ove tvrdnje.

Danas objavljeno

Policija upala u kuću Merilina Mensona, zaplijenjeni dokazi

Vanja A

Za 3 godine 3 puta osvojila isti iznos na lutriji i svaki put kupila srećku u istoj radnji!

Vanja A

Messi osvojio sedmu Zlatnu loptu, a kraljica večeri bila je njegova supruga sa zanimljivom tetovažom

Vanja A

Ostavite komentar