9. Novembra 2022.

Fanovi ismijali Kim Kardašijan i njeno “znanje”

Big Portal

U objavi koju je postavila na svoj Instagram, Kim se snimila u svojoj luksuznoj kuhinji, pokazavši kako priprema jelo.

“Kao zaposlena majka, uvijek tražim brze i jednostavne načine da spremim hranu”, govori milijarderka, dok se vidi kako tanjir s pilećim medaljonima stavlja u fritezu.

Iako je bilo jasno da je riječ o reklami, Kim je svejedno nasmijala svoje pratioce koji su se milijarderki u komentarima narugali jer “glumi da je kuharica”.

“Možeš reklamirati svaki proizvod, osim hrane i onih kulinarskih. Svi znamo da nikad ne mrdneš prstom na obične kućne poslove”, napisao joj je jedan pratilac.

Između ostalog, korisnici su isticali kako Kim ima svog ličnog kuhara, kao i cijelo osoblje koje za nju obavlja ove poslove, dok su neki preispitali i njene kulinarske sposobnosti.

“Zašto njena kuhinja izgleda kao apoteka? Pitam kao zaposlena mama koja inače doista kuha”, napisala je jedna korisnica, prenosi “Klix”.

Inače, Kim je u proteklo vrijeme sve više u centru pažnje i zbog svoje izrazito vitke figure, što je mnogim njenim fanovima djelovalo čudno jer je Kim oduvijek bila poznata po svojim oblinama.

Kardašijanova je smršala više od 20 kilograma od Met Gale 2021. godine, a na posljednjim fotografijama ispod majice su joj se nazirala i rebra.

Nezavisne.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare