27. Jula 2022.

Fanovi bijesni: Adel pravi koncerte samo za bogate – karta više od 40.000 dolara

Big Portal

U ponedeljak je pevačica objavila nove datume za seriju koncerata u Las Vegasu, nakon što je prethodno bila prisiljena da odloži svoje nastupe samo 24 sata pre premijere u januaru ove godine.

Uz 24 pomerena nastupa, najavljeno je još osam novih, a ukupno će ih biti 32. Nastupi će trajati od 18. novembra 2022. do 25. marta 2023. godine.

Prema izjavi Ticketmastera, kompanije za prodaju i distribuciju ulaznica, sve postojeće ulaznice su važeće za novi datum. Nadalje, manji broj dodatnih ulaznica biće dostupan za sve 32 izvedbe.

Međutim, pristup svakoj pretprodaji biće ograničen, prema izjavi Ticketmastera, s prioritetom koji će imati obožavatelji koji su kupili ulaznice za prethodne nastupe.

Ubrzo nakon izjave, objavljeno je i da ulaznice za veče premijere koštaju između 600 dolara i 41. 000 dolara na veb stranici Stubhub.

U ponedeljak je Bloomberg izvestio da su od 17:30 sati po njujorškom vremenu bile dostupne dve ulaznice po ceni od 41.280 dolara za Adelein nastup 18. novembra. Prema veb stranici, oba vlasnika ulaznica sedela bi zajedno.

Prema izveštaju publikacije, ulaznice u najmanje šest drugih cenovnih kategorija prodavale su se za 20.000 dolara ili više.

Dve ulaznice za nastup na Božić prodate su za više od 23.000 dolara na veb stranici za preprodaju Gametime.

U izjavi za Bloomberg, izvršni direktor Gametimea Metju Rados pripisao je visoke cene preprodaje odgođenim nastupima i činjenici da Adel “nema mnogo nastupa uživo”.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare