23. Oktobra 2022.

Fallout 3 i Evoland besplatni na Epic Games

Big Portal

Fallout 3 ima veliki svet otvorenog tipa, jedinstveni sistem borba, realistični vizuelni prikaz (za 2008. godinu), veliki izbor igrača i neverovatan sastav dinamičnih likova. Svaki minut je borba za opstanak protiv užasa spoljašnjeg sveta — radijacije, super mutanata i neprijateljskih mutiranih stvorenja.

Srećom, igre iz 2008. godine nisu previše zahtevne, pa ako imate dvojezgarni procesor, 2, do 4 GB RAM-a, DirectX 9 grafiku sa 512 MB memorije, na konju ste. Fallout 3: GOTY na Epic Games košta 19,99 dolara, ali ako ga ubacite u biblioteku do 27.10.2022. godine, vaš je za vjek i vjekova.

Evoland

Evoland Legendary Edition košta isto koliko i pomenuti Fallout, tako da sa dve ove igre sebi štedite 40 dolara, ukoliko ste, naravno želeli da ih pazarite. Evoland je još jedna RPG avantura izašla u februaru 2019. godine, sa vrlo lepim ocenama publike i kritičara.

U suštini, Evoland je putovanje kroz istoriju akcionih/avanturističkih igara, koje vam omogućava da otključate nove tehnologije, sisteme igranja i grafičke nadogradnje dok napredujete kroz igru.

Inspirisan mnogim kultnim serijama koje su ostavile trag u kulturi RPG video igara, Evoland vas vodi od monohromatskih do pune 3D grafike i od aktivnih bitaka u vremenu do borbi sa šefovima u realnom vremenu, sve sa dosta humora i referenci na mnoge klasične igre.

Sve to će lepo raditi na prosečnom Core i5 procesoru od pre nekoliko godina, sa 8 GB RAM-a i osrednjom grafikom.

Izvor: Benchmark

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare