Facebook sprema Instagram doživljaj i za svoje korisnike - BIGportal.ba
Tehnologija World-wide-web

Facebook sprema Instagram doživljaj i za svoje korisnike

Kada gledate video zapis na Facebook aplikaciji u režimu preko celog ekrana i pomerate se prema dole, vidite video zapise koje je preporučio Facebook. Pa, prema nedavnom izveštaju, uskoro biste mogli da dobijete slično iskustvo i sa fotografijama, pošto je društvena mreža spremila i funkciju za slike nazvane „Popular Photos“.

U sadašnjem podešavanju, kada dodirnete fotografiju, ulazite u režim preko celog ekrana sa crnom pozadinom. A kada se krećete prema dole ili prelazite prstom po njemu, vraćate se nazad.

Ali uz funkciju Popular Photos, sada ćete videti više slika svojih prijatelja i drugih javnih postova krećući se na dole, koje će za vas odabrati Facebook algoritam, čime ćete dobiti Instagram iskustvo sličnom Insta feed-u.

Facebook se takođe pobrinuo da slike budu u centru pažnje i ne dozvoli previše teksta preko njih. Zato je ograničio pisanje na 65 karaktera.

Društvena mreža je potvrdila za TechCrunch da je testiranje Popular Photos završeno, ali nije otkrila više detalja, niti podelila informaciju kada će tačno ova funkcija biti zvanično puštena u rad.

Izvor: GSMArena

Danas objavljeno

Nove informacije o čipsetu otkrivaju ključne specifikacije Samsung Galaxy S22 uređaja

Vanja A

Igra PUBG: New State stiže 11. novembra na iOS i Android

Vanja A

Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC konačno dostupan u Evropi, zvanično

Vanja A

Ostavite komentar