Facebook sada nudi zvanične video spotove i premijerni novi sadržaj - BIGportal.ba
Tehnologija World-wide-web

Facebook sada nudi zvanične video spotove i premijerni novi sadržaj

Facebook je objavio da počinje sa objavom licenciranih zvaničnih video spotova na svojoj platformi u SAD, nakon testiranja u Indiji i Tajlandu.

Od ovog vikenda, korisnici će početi da viđaju sadržaj muzičara i bendova iz različitih žanrova, a moći će da ih otkrivaju i dele poput standardnih objava. Pored toga, korisnici će moći da prate omiljene muzičare i da prate njihov rad sa nove destinacije.

Pored objave muzičkih video spotova, Facebook će funkcionisati i kao globalna platforma za objavu premijernog sadržaja muzičara kao što su J. Balvin, Karol G, Sebastian Yatra, Alejandro Fernandez, Calibre 50 i drugi.


Facebook je sklopio sporazum sa renomiranim muzičkim kućama, kao što su Sony Music Group, Universal Music Group, Warner Music Group, Merlin, BMG i Kobalt. Video spotovi ovih brendova će moći da se otkrivaju u News Feed-u.

Na kraju, Facebook najavljuje novo mesto u Facebook Watch-u, gde korisnici mogu da otkrivaju muziku zasnovano na žanru, muzičaru, temi, raspoloženju i drugim parametrima.

Izvor: Benchmark

Danas objavljeno

Kraj posle 35 godina: Posrnuli gigant prekida proizvodnju laptopova

D

Program koji nam pomaže svakodnevno ugrožava istraživanja ljudskih gena

D

Jedan od najgorih filmova 2016. godine dobija svoju igru, predstavljanje zakazano za 22. avgust

D

Ostavite komentar