Facebook Quiet Mode omogućava korisnicima da stopiraju obavještenja - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

Facebook Quiet Mode omogućava korisnicima da stopiraju obavještenja

Facebook uviđa da da je za korisnike važno da se odmore od društvenih mreža, ne samo da bi proveli više vremena sa porodicom ili zbog posla, već i radi mentalnog zdravlja.

Zbog ovoga, kompanija dodaje novi “Quiet Mode” tajmer, koji će korisnicima omogućiti da smanje svoje vreme provedeno na Facebook aplikaciji. Uključivanje Quiet Mode-a će stopirati obaveštenja tokom vremenskog perioda koji sam korisnik odredi.

Ukoliko pokušate da otvorite aplikaciju tokom Quiet Mode-a, servis će vas podsetiti da se još uvek nalazite u pomenutom modu i ponudiće prečicu ka podešavanjima funkcije.


Nema sumnje da u aktuelnom periodu, kada se suočavamo sa pandemijom koronavirusa, veliki broj servisa radi maksimalnim kapacitetom. Netflix, TikTok, YouTube i mnnogi drugi su već smanjili kvalitet svog podrazumevanog steraminga kako bi uštedeli tokomm povećanog protoka saobraćaja.

Facebook Messenger, Instagram i WhatsApp (svi servisi koji su u vlasništvu Facebooka) takođe beleže povećan broj korisnika, jer ljudi koriste njihove usluge kako bi ostali povezani.

Izvor: Facebook

Danas objavljeno

RedMagic gaming telefon sa 18 GB RAM-a

V.R.

Tianwen-1: Kina objavila nove fotografije Marsa

V.R.

Nvidia RTX 3080 Ti GPU će imati 12GB GDDR6X memorije i ograničenje za rudarenje kriptovaluta

V.R.

Ostavite komentar