Facebook omogućava eksportovanje objava i bilješki na druge platforme - BIGportal.ba
Tehnologija World-wide-web

Facebook omogućava eksportovanje objava i bilješki na druge platforme

Facebook je objavio da proširuje polje delovanja svojih alata za prenos podataka i na objave i beleške na društvenoj mreži. Kompanija je prvi put predstavila mogućnost prebacivanja fotografija i video zapisa na platforme kao što je Google Photos u decembru 2019. godine, a potom se proširio se na više platformi tokom vremena.

Tekstualni sadržaj je, međutim, i dalje bio dostupan samo na Facebooku – sve do sada.

Ukoliko želite da prebacite svoje tekstualne objave na drugo mesto, Facebook ističe da kao opcije sada možete da odaberete Google Docs, Blogger ili WordPress.com. Baš kao i kod ostalih vrsta podataka, kada zatražite prebacivanje, Facebook će ga izvršavati u pozadini i obavestiće vas e-mailom nakon što se transfer završi.
Facebook ističe da je alatka napravljena s fokusom na privatnost i moraćete ponovo da unesete lozinku da biste započeli prenos podataka. Pored toga, podaci su šifrovani tokom prenosa, pa znatiželjnici neće biti u stanju da ih vide.

Facebook-ova Privacy Progress stranica takođe je danas ažurirana kako bi pružila više informacija i transparentnost u svom pristupu zaštiti privatnosti korisnika.

Alatka za prenos sadržaja dostupna je u odeljku Your Facebook Information u podešavanjima Facebook naloga, a takođe je moguće sasmo preuzimanje informacija ukoliko korisnik želi da ih zadrži lokalno.

Izvor: Neowin

Danas objavljeno

Nove informacije o čipsetu otkrivaju ključne specifikacije Samsung Galaxy S22 uređaja

Vanja A

Igra PUBG: New State stiže 11. novembra na iOS i Android

Vanja A

Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC konačno dostupan u Evropi, zvanično

Vanja A

Ostavite komentar