28. Januara 2022.

Facebook Messenger uveo neke bitne funkcije svojim šifrovanim end-to-end razgovorima

Big Portal

To je važna razlika – u Mesindžeru morate posebno da odete u meni i otvorite posebno end-to-end šifrovano ćaskanje ako to želite.

Ako ste tip osobe koja to radi, biće vam drago da znate da od sada više niste ograničeni na četovanje jedan na jedan – šifrovana grupna ćaskanja i end-to-end pozive (i glasovne i video) sada su konačno moguće. Dakle, sada možete izabrati (zapamtite, to je aktivan izbor koji treba da napravite) da se „povežete sa svojim prijateljima i porodicom na privatan i bezbedan način“, kaže Meta.

Screenshot_5_1.jpg

Za poruke koje nestaju u en-to-end šifrovanim ćaskanjima, dobićete obaveštenje kada neko napravi snimak ekrana. GIF-ovi i nalepnice su konačno dostupni za šifrovana ćaskanja od kraja do kraja, kao i reakcije, odgovori i indikatori kucanja. Pored toga, sada je moguće prosleđivanje poruka.

Screenshot_6_1.jpg

Takođe ćete moći da sačuvate bilo koji video ili sliku koju primite dugim pritiskom na njih, kao i da izmenite video ili fotografiju pre nego što ih pošaljete, u kako biste mu dodali nalepnice, pisali ili dodavali tekst, isecali, a takođe i uređivali audio (za video zapise). Detaljnije na Facebook blogu.

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare