21. Oktobra 2021.

F1 vozači na NBA liniji za slobodna bacanja

Big Portal

Jubilarna 75. NBA sezone počela je u sredu ujutru, dok je F1 vraća u SAD na Velikoj nagradi SAD u Ostinu u nedelju.

U čast ova dva događaja, ekskluzivne slike automobila F1 sa prilagođenim oznakama koje predstavljaju svih 30 NBA timova biće postavljene i na društvenim kanalima NBA i F1 širom sveta, a prvih 10 automobila koji predstavljaju Centralnu i Pacifičke diviziju je otkriveno u sredu.

U četvrtak, ESPN će ugostiti vozače Formule 1 koji će se takmičiti u izvođenju slobodnih bacanja na košarkaškom polu-terenu brendiranom na temu 75. NBA sezone u okviru padoka Circuit of the Americas.

NBA legende biće na licu mesta da se sretnu sa vozačima i da im pruže savete prilikom izvođenja deset slobodnih bacanja, a pobednik će dobiti 20.000 dolara koje će moći da donira dobrotvornoj organizaciji po sopstvenom izboru.

VN SAD, koja će se održati tokom predstojećeg vikenda, vozi se na stazi “Amerike” u Ostinu, Teksasu, od 2012. godine, a Formula 1 se vraća posle dvogodišnje pauze zbog COVID-19.

NBA je uspostavila veliko međunarodno prisustvo utakmicama i programima dostupnim u 215 zemalja i teritorija na više od 50 jezika, i robom koja se prodaje u više od 100.000 prodavnica u 100 zemalja na šest kontinenata.

Na NBA rosteru na početku sezone 2021/2022 našao se rekordan broj od 121 internacionalaca iz 40 zemalja, od čega su petorica Srbi.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare