31. Jula 2020.

Exit sljedeće godine od 8. do 11. jula

Big Portal

Posebna ekskluziva ostavljena je za zatvaranje mts Dance arene kada će specijalno za ovu priliku nastupiti godinama unazad najtraženiji di-džej Eric Prydz u specijalnom b2b izdanju sa kultnim Four Tetom, kome će ovo biti prvi nastup u Srbiji.

Na jubilarni Exit stižu i indie heroji Metronomy, dobitnik Gremi nagrade za životno delo i živa ikona panka Marky Ramone, metal legende Sepultura, sjajni Denis Sulta, Dax J i Kobosil, hard rock dame Thundermother te neki od vodećih regionalnih izvođača kao što su Laibah, Goblini, Marko Nastić, Mašimo, After Affair, Ilija Ðoković, Kristijan Molnar, Insolate, Lag…

Objavljenim izvođačima će se uskoro pridružiti i brojni drugi, uz još više iznenađenja jer će se Exit u 2021. godini održati u punoj snazi, na 40 festivalskih bina i zona.

Novi, ograničeni kontigent promo ulaznica sa popustom od 50% u prodaji će se naći u petak, 31. jula tačno u podne.

Svi koji žele da ugrabe povoljne ulaznice moraće da požure, jer će promo cijena važiti samo do 8. avgusta, odnosno do isteka zaliha.

Sve do sada kupljene ulaznice za 2020. važiće za festivalsko izdanje 2021. pri čemu će svi kupci koji ih sačuvaju otključati posebna iznenađenja, među kojima je i mogućnost osvajanja doživotne ulaznice za Exit.

Oni koji ne žele da sačuvaju ulaznicu za 2021. moći će da pokrenu proces refundacije od 10. avgusta.

Nezavisne

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare