Exit o avgustu: Sjajna vijest, ako treba ograničićemo publiku - BIGportal.ba
Ex Yu

Exit o avgustu: Sjajna vijest, ako treba ograničićemo publiku

Nakon što je premijerka Vlade Srbije predložila da se Exit festival ipak održi i to u avgustu, organizatori ove manifestacije saopštili su da je to sjajna vest te naveli da su raspoloženi da u narednim danima sa predstavnicima države dogovore konkretan format održavanja festivala.

“Pozdravljamo najavu vezanu za mogućnost da se u avgustu desi EXIT festival, a samim tim i druge manifestacije u Srbiji. Ovo je sjajna vest za sve ljude u našoj zemlji, jer se malo ko nadao da će epidemiološka situacija u Srbiji, kao i većini evropskih zemalja, ovako brzi da se popravi. Ovo je odlična vest i za srpski turizam i mlade ljude u našoj zemlji, jer sa domaćim manifestacijama ideja provođenja leta u Srbiji postaje daleko atraktivnija”, naveli su oni u saopštenju.

Ipak, dodaju da ostaje otvoren veliki broj pitanja, “pre svega u vezi sa formatom manifestacije koji će biti dozvoljen”.

“Ako bude potrebno, mi smo spremni da drastično smanjimo kapacitet festivala, kao i da ograničimo posetioce na domaću i regionalnu publiku”, poručili su organizatori.

Nadaju se i, kako su naveli, da će uskoro doći do sastanka na kome će biti razrešena sva otvorena pitanja, kao i da će “precizirati konkretne detalje u vezi sa mogućim formatom i organizacijom manifestacija u Srbiji ovog leta”.

Danas objavljeno

Dragan Mićanović sa zvijezdama Holivuda u akcionoj komediji

Vanja A

Severina objavila video sa sinom: “Hvala što si me nagovorio”

Vanja A

Aca Lukas: Avion crnogorske vlade dolazio po mene

Vanja A

Ostavite komentar