1. Aprila 2021.

Evroviziju će uživo moći da prati 3.500 ljudi

Big Portal

Prema planu, mesto će biti popunjeno do polovine kapaciteta, a oni koji žele da prisustvuju moraju da imaju negativan test na kovid da bi uopšte ušli u arenu.

Organizatori Evrovizije pozdravili su odluku i rekli da će “razmotriti opcije koje su sada dostupne”. Rekli su da će “narednih nedelja najaviti više detalja o tome kako mogu bezbedno da prime publiku u Ahoj areni u Roterdamu ako to situacija dozvoli”.

Dodali su i da zdravlje i bezbednost prisutnih „ostaje naš glavni prioritet“ i da će svi umetnici i njihove delegacije slediti “strogi protokol“.

Saopštenje je usledilo nakon sličnog sličnog događaja u kom je bilo 1.500 fanova na muzičkom festivalu u blizini Amsterdama u martu, dok je 5.000 gledalaca smelo da prisustvuje i navija za Holandiju u fudbalskim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

https://www.instagram.com/p/CNHM1UQIfpd/?utm_source=ig_embed

Međutim, prošle nedelje premijer Mark Rute rekao je da će se policijski čas i druga ograničenja za koronavirus produžiti za tri nedelje do kraja aprila. Konačni aranžmani za Evroviziju biće potvrđeni krajem meseca i još uvek mogu biti podložni promenama ako dođe do novog vrhunca infekcija.

https://www.instagram.com/p/CNCRA7hIuXW/?utm_source=ig_embed

Evrovizija će se održati od 18. do 22. maja, a organizatori su prethodno izneli četiri moguća scenarija, od postavljanja celog prenosa kao i do sada pa do unapred snimljenih nastupa i bez publike uživo.

Strani fanovi Evrovizije verovatno neće moći da prisustvuju zbog međunarodnih ograničenja putovanja.

Našu zemlju će predstavljati grupa Hurricane sa pesmom “Loco Loco”.

Nova.s

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare