Evropljanima od ovoga nije dobro - rešo koji gori 24/7: "Iz Rusije s ljubavlju" - BIGportal.ba
Svijet Vijesti

Evropljanima od ovoga nije dobro – rešo koji gori 24/7: “Iz Rusije s ljubavlju”

U mesecima kada Evropa sve svoje kapacitete trošenje gasa svodi na minimum, ruski bloger je učinio nešto što je izazvalo bes kod velike većine građana Evrope.

U medijima se pojavila informacija o neobičnom videu koji je objavio bloger iz Rostova na Donu. Na snimku je prikazan plinski rešo koji je goreo 24 časa.

Međutim, danas je ovaj kanal blokirala platforma “Tvič” na kojoj je emitovan. Sergej, koji je autor ovog videa na platformi “Tvič”, objasnio je da on na taj način pokazuje svoj odnos prema sankcijama Zapada.

Ispod videa se nalazi natpis „Iz Rusije s ljubavlju“. “Plac´am gas za mesec 87 rubalja (1,47 evra). Cena je ista u bilo kom periodu godine, a Evropljani, sudeći prema situaciji, bic´e tužni ove zime”, rekao je Sergej koji živi u Varošilovskom rejonu Rostova na Donu.

On je naveo da nije očekivao ovoliku popularnost, jer je video imao 2.800 pregleda. “Kanal je trenutno nedostupan zbog narušavanja pravila zajednice ili uslova prodaje Tvič”, navodi se prilikom pokušaja da se uđe na ovaj kanal. Sergej je naveo da je blokada njegovog naloga objašnjena činjenicom da je on, navodno, plasirao sadržaj sa nasiljem. Međutim, na platformi se sada umesto naloga “russiangas1” nalazi nalog “russiangas2”, koji prenosi isti sadržaj. Sergej navodi da je želeo da podrži politiku Ruske Federacije, kao i da pokaže da sankcije koje Zapad uvodi protiv Rusije pogađaju Evropljane i dodao da su njegovi pratioci iz Nemačke i Češke slali komentare u kojima su pisali da zavide Rusima.

Danas objavljeno

Nazvao Erdogana pacovom; uslijedila oštra reakcija

Vanja A

“Neprimjereno”; Ambasada Rusije u Beogradu reagovala na Hilovu izjavu

Vanja A

Upozorenje iz Ankare: “Zaglaviće se u blatu”

Vanja A

Ostavite komentar