Evo šta su rekli muškarci: Zbog ovoga plaćaju za seks - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Evo šta su rekli muškarci: Zbog ovoga plaćaju za seks

Ako proveravate ko je od muškaraca u vašem okruženju platio bar jednom u životu da bi imao seks, mogli biste da se iznenadite.

Jedno istraživanje pokazalo je da je čak 15% Amerikanaca u jednom periodu svog života plaćalo za seks, dok je 10% Britanaca dalo isti odgovor.

Seksualna terapeutkinja Suzan Dženis bila je iznenađena ovakvim rezultatima. Zbog toga je postavila muškarcima prosto pitanje: Zašto plaćaju za seks?

1. Želim da spavam sa ženom koja je atraktivna

Jedan muškarac je rekao da je najzgodinija žena sa kojom je spavao zapravo bila prostitutka.

Upravo ovaj odgovor bio je na vrhu liste svih muškaraca. Iako većina ovih muškaraca ima izgrađenu karijeru i negovan izgled, većina je priznala da im je najlakši način da spavaju s atraktivnom damom upravo da plate za seks.

2. Volim da budem taj koji kontroliše

“Iako želim i da partnerka uživa, želim da budem siguran da sam dobio sve što želim. Kad već dam novac, mogu i da tražim sve što mi se dopada”, rekao je jedan učesnik istraživanja.

Većina muškaraca je mnogo slobodnija da traži ostvarenje svojih seksualnih želja od žena kojima su platili za seks.

3. Želim da ostvarim svoje fantazije

“Volim da eksperimentišem. Često imam prepreku da to kažem devojci jer će možda misliti da je čudno. Kada platim za seks, ne brinem o tome šta tražim. Za njih ništa nije čudno”, kaže drugi učesnik.

Većina muškaraca smatra da će svojim zahtevima uvrediti svoje partnerke. Oni priznaju da im se ostvarenje svih fantazija desilo tek kada su platili prostitutke.

4. Tako najbrže dolazim do seksa

“Plaćanje za seks je tako jednostavno. Možete da odaberete ženu koja vam se dopada bez obaveza”, razlog je sledećeg ispitanika.

Većina muškaraca priznala je da plaćaju za seks jer je to najlakši način da do njega i dođu kada im je potreban, piše sajt Thought Catalog.

5. Ne želim komplikacije

“Ponekad poželim samo seks, bez ikakvih pretvaranja da sam zaljubljen u neku devojku. Kada platite za seks, na kraju sastanka ne morate da razmenjujete brojeve, jer znate da se nakon toga nećete čuti. Platite, odete kući i svi su srećni”, izjava je jednog od ispitanih.

Ovaj razlog navelo je nekoliko muškaraca koji su bili na sastanku nakon čega devojke nisu želele da prestanu da ih zovu, iako su im dali do znanja da nisu zainteresovani.

Neke devojke, prema njihovom mišljenju, ne mogu da prihvate da muškarac nije zainteresovan za obaveze i da je želeo samo malo zabave. Ovakav odnos, bez obaveza i komplikacija, za takve muškarce je moguć samo ako plate za seks.

Danas objavljeno

Otkrivena 44 zlatnika iz 7. veka skrivena u zidu u strahu od muslimanskih osvajača

Zeljka

Spremačice se poslužile kolačima poslije žurke, završile u bolnici halucinirajući

Zeljka

Aleks Rodrigez progovorio o Dženifer Lopez

Zeljka

Ostavite komentar