28. Oktobra 2020.

Evo šta nas odvraća od želje za intimnim odnosima

Big Portal

Žene su otkrile da im, između ostalog, jako smeta kada muškarac ima “lošu tehniku”, dok muškarcima smeta kada partneriva nema samopouzdanja u spavaćoj sobi.

Takođe, dvije trećine žena kaže da im želju ubija i ako muškarac govori o odnosima sa bivšom djevojkom, dok 58 odsto ističe da ih nervira to što muškarci misle da je odnos gotov čim dožive vrhunac.

Muškarce izluđuje ako žena insistira da budu isključena svetla dok vode ljubav – 57 odsto kaže da im je to najveći problem, a smeta im i ako žena tokom odnosa ne proizvodi nikakve zvuke i nepomično leži (53 odsto).

Ne uzbuđuje ih ni kada žena nosi gaćice u stilu Bridget Jones – 52 odsto njih kaže da im želju ubijaju duboke, velike ili stare gaće.

Ono što je zajedničko i muškarcima i ženama je to da im smetaju kućni ljubimci u spavaćoj sobi, kao i saznanje da je njihov partner/ka varao/la u prošlosti.

Dame kažu da im želju ubija i kada im muškarac pošalje neželjenu sliku polnog organa, a na listi se našao i neprijatan zadah. Pitanje “Hoćeš skoro?” takođe im umanjuje želju, a smeta im i ako muškarac krišom gleda filmove za odrasle, ne želi da nosi kondom ili želi odnos poput onih koje gleda u filmovima za odrasle.

Sa druge strane, muškarcima smeta kada je žena više zainteresovana za telefon nego za njih, ne podnose lošu higijenu, želju im ubija i pretjerana nametljivost žena, manjak partnerkinog samopouzdanja, kao i lažiranje vrhunca.

(Mondo.rs)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare