29. Jula 2020.

Evo šta je Viktorija Bekam uradila kada je saznala za Dejvidovu PRELJUBU

Big Portal

Da se ne lažemo, i dok je igrao fudbal te dvije stvari su bile pratkično ekvivalentne, pogotovo kada je Dejvid oženio Viktoriju koja danas nosi njegovo prezime.

Dejvid i Viktorija Bekam važe za jedan od najskladnijih parova svetskog džet-seta iako su se upoznali kada su već oboje imali svjetsku slavu, on u Mančester junajtedu, a ona u grupi “Spice girls”.

Inicijativu u cijeloj priči imala je Viktorija koja je dolazila na utakmice “crvenih đavola” kako bi je Bekam primetio. Kako on nikako nije preduzimao neki korak, Viktorija Adams je nakon druge utakmice na kojoj bila fudbaleru rekla:

– Ako me ne nazoveš, sledeći put kad te vidim udariću te u nezgodno mesto, priprjetila je Viktorija sramežljivom Dejvidu Bekamu, mašući mu dok je 1997. napuštala klupske prostorije na stadionu Mančester Junajteda.

A onda su već i izašli, prvi put su se vozili njenim kabrioletom i večerali u kineskom restoranu u severnom predgražu Londona, a poljubili se na još manje romantičnom javnom parkingu u londonskom Ist Endu. Uskoro su se zaljubili, a Dejvid ju je zaprosio u “Rookery Hall” hotelu.

Želio ili ne, Bekam je bio okružen lijepim damama i nakon ženidbe, što nije odgovaralo Viktoriji. Tabloidi su pisali kako je i poklekao, te varao Viktoriju sa svojom ličnom asistentkinjom Rebekom Lus, pametnom i zgodnom ženom željnom karijere koja je uspješno obrisala granicu između poslovnog i privatnog.

https://www.instagram.com/p/BwwkGH9gXFE/?utm_source=ig_embed

U madridskom noćnom klubu “Ananda” su ih paparaci fotografisali 2003, tada u ništa više nego običnom izlasku i nešto prisnijem razgovoru. Bekamovi su se žustro oglasili saopštenjem i objavili kako u njihovom braku nema problema. Kasnije se saznalo kako su Dejvid i Rebeka zajedno napustili klub i otišli u njegov apartman u hotelu “Santa Mauro”.

Potom su viđeni u jednom tapas-baru drugog dana gde su se dodirivali stopalima ispod stola, a njihovo “druženje” kroz par dana više nije bilo tajno. piše Blic.

Viktorija nije želela da odustane od braka sa Bekamom. Prijetila je Rebeki, a u zajedničkom intervjuu za “W” magazin 2011. je Viktorija pred Dejvidom rekla kako je situacija sa Rebekom samo ojačala njihov brak.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare