Evo šta je Dragana Mirković uradila prije 25 godina da joj pomogne - BIGportal.ba
Ex Yu

Evo šta je Dragana Mirković uradila prije 25 godina da joj pomogne

Jelena Karleuša osvrnula se na početak svoje karijere i zahvalila je Dragani Mirković što je finansirala njen prvi album

Kako kaže, njena majka Divna Karleuša tada je imala platu dve marke, a za album je trebalo dosta novca, pa je “luče iz Kasidola” pomoglo i pozajmilo im novac.

Popularna pevačica ne zaboravlja kako je počela i često pominje kome je sve zahvalna za svoju karijeru. Jedna od njih je i Dragana Mirković, koju Jelena obožava i večni joj je dužnik.

Ona je u emisiji „Zvezde Granda“ otkrila da joj je za prvi album, u vreme kada je bila inflacija, pomogla upravo Dragana.

– Prvi album sam snimila sa 16 godina i znam koliko je veoma bitan prvi korak – rekla je Jelena dok je razgovarala s jednom kandidatkinjom, pa ju je Saša Popović pitao:

– Da li si ti prvi album snimila sa 16 godina zato što si bila kvalitet ili zato što ti je majka bila poznata?

– Ja sam bila veliki talenat. Moja majka je neko ko je želeo da mi ispuni snove i stane iza mene, nikada mi nije lomila krila, uvek je bila moja najveća podrška. Volela bih da svi roditelji budu podrška svojoj deci – rekla je Karleuša, a Popović je imao potpitanje:
– Da nije bilo tvoje majke, da li bi snimila taj album?

– Ne bih tada sigurno. Ja sam veliki borac u životu i izborila bih se. Lav sam i u životu i u horoskopu. Mnogo bi mi teže bilo. Ali sećam se da je moja majka, kada je trebalo da snimim prvi album, bila honorarni voditelj na radiju i plata joj je bila dve marke. A album koji su mi radili Braja i Zoran Tutunović tada je koštao 25.000 maraka i moja majka je pozajmila te pare od Dragane Mirković 1995 – rekla je Karleuša i dobila aplauz.

Izvor: Novosti

Danas objavljeno

Bez dlake na jeziku: Lukas i Vesna opleli po kolegama

Vanja A

“Tati NIJE DOBRO. Ne znam šta bih vam rekao…”Nikola Rokvić progovorio o Marinkovoj bolesti!

Zeljka

Glumica očarana Novakom: “Kakva čast”

Zeljka

Ostavite komentar