Evo šta će Bekvalčeva uraditi na imanju u Čeneju! - BIGportal.ba
Ex Yu

Evo šta će Bekvalčeva uraditi na imanju u Čeneju!

Nataša Bekvalac doživela je pravu dramu kada je pre dva dana u njen dom u Čeneju upao nepoznati muškarac, a zbog toga je rešila da ugradi sigurnosne kamere na svoje imanje nadomak Novog Sada.

Dok se to ne desi, Bekvalčeva će boraviti u stanu svojih roditelja, a kako saznajemo, pevačica razmišlja o tome da po povratku na imanje angažuje obezbeđenje koje bi 24 sata brinulo da ona i njene ćerke Hana i Katja budu bezbedne.

“Tek kada se sve završilo, shvatila je šta je sve moglo da se dogodi i zbog toga ne želi da sedi skrštenih ruku i strepi od nepoznatog. Čim je dala izjavu u policiji, spakovala se i sa ćerkama se preselila u stan svojih roditelja, gde će biti do daljeg. Pozvala je agenciju koja se bavi ugradnjom alarma i sigurnosnih kamera, a razmišlja i o tome da angažuje obezbeđenje koje bi bilo uz nju i njene ćerke 24 sata”, kaže naš izvor i dodaje da pevačica planira da se vrati u svoj dom tek kada ugradi kamere i nov alarmni sistem.

“Nataša obožava svoju kuću u Čeneju jer je tamo našla mir i spokoj. Tamo je izolovana od gradske buke i može da gleda kako joj deca bezbrižno rastu. Ne želi da joj jedan incident pokvari ono što je godinama gradila i planira da se vrati u kuću tek kada budu ugrađeni alarm i sigurnosne kamere. Ona je sada dobro, iako je i dalje potresena, ali se trudi da njene ćerke to ne primete. Njeni tata Dragoljub i mama Mira, koja je tog dana bila sa njom u kući, pružaju joj veliku podršku i pomoć u ovim trenucima”, završava izvor blizak pevačici.

Kurir.rs/K.Đ/Alo, Foto: Printscreen

Danas objavljeno

Uskoro autobiografija slavne pjevačice: Neda Ukraden o porodici, pjesmama, karijeri

Vanja A

Nina Janković sa izašla iz porodilišta, sa mužem razmjenjivala poljupce

Vanja A

Nikola Rokvić zapjevao na Starom mostu i oduševio Mostarce

Vanja A

Ostavite komentar