Evo koliko se POVEĆALA ZARADA pjevačima nakon korone - BIGportal.ba
Ex Yu

Evo koliko se POVEĆALA ZARADA pjevačima nakon korone

Pojedini pjevači su otišli toliko daleko te svoje nastupe nakon korone naplaćuju i 1.500 evra više nego prije, piše Alo.

– Nekoliko poznatih pjevača povećalo je cijene nastupa za 500 pa čak i 1.500 evra samo zato što su prvi nastupi po kafanama nakon korone bili izuzetno posjećeni. U tome prednjače mladi pjevači koji su tek nekoliko godina na sceni, a ono što je zabrinjavajuće jeste da ih menadžeri podržavaju u tome umjesto da im skrenu pažnju i objasne da to tako ne ide – kaže izvor ovog lista i dodaje:

– Iako je nekima prošlo to što su bahato podigli svoju cijenu, to nikako ne može da se održi na duže staze. Možda su sada napunili kafane, ali vlasnici većih klubova to neće tolerisati. Čim splasne interesovanje publike, sami će zatvoriti sebi vrata. Neki pjevači, poput Saše Kovačevića, Nataše Bekvalac, Šaka Polumente, uzimaju visoke honorare, ali im ne pada na pamet da ih sada dodatno povećavaju. Zamislite da i te veće zvezde počnu da dižu cijene nastupa, na šta bi to ličilo? Baš ti koji najlošije rade odlučili su da zarađuju na grbači naroda.

– Kada je riječ o pjevačima sa kojima sarađujem, poput Radiše Trajkovića Đanija, Dare Bubamare, Vuka Moba, mogu da kažem da je njihova cijena ostala ista. Sada je situacija takva da su ljudi željni provoda, ali niko sa sigurnošću ne može da tvrdi da će publika zadržati toliko interesovanje i za tri-četiri mjeseca. Gotovo sam siguran da ćemo sljedećih mjesec dana odlično raditi, ali to nikako nije dovoljno da se pevačima toliko drastično poveća cijena – rekao je on za pomenuti list.

– Nezahvalno je da se pjevači razmeću znatno većim honorarima do kojih su došli jer je narod predugo bio zatvoren. Vodim se time da pjevaču podignem cijenu isključivo ukoliko na više nastupa uzastopno puni klubove i pravi dobru atmosferu. U svakom drugom slučaju dizanje cijene nije opravdano. Ko god se hvali da poslije korone košta 1.000 ili 1.500 evra više, mora da ima u glavi da time ne diže sebi cijenu i da nije pohvalno razmetati se ciframa do kojih su došli zbog pandemije. Pohvalno je samo ukoliko do toga dođe radom i vrhunskim nastupima – zaključio je Lečić za Alo.

Danas objavljeno

Rozga progovorila o plastičnim operacijama

Vanja A

Iskra Brajović: Iako sam kćerka Voje Brajovića, karijeru nisam gradila zahvaljujući protekcijama

Vanja A

Poslije tri godine veze raskinuli Filip Krajinović i Anđela Novčić

Vanja A

Ostavite komentar